Orifarm flytter sin produktion væk fra Skælskør

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Skaelskor.News – »For at styrke vores produktportefølje, fastholde vores konkurrenceevne og levere pålidelige forsyninger, har vi besluttet at overføre vores produkter, fremstillet på vores Viminco-anlæg i Skælskør, til vores Hobro-anlæg,« lyder det fra Orifarm.

Medicinalvirksomheden Orifarm har for at gøre sig selv endnu mere konkurrencedygtig i fremtidens konkurrence i sine 13 lande analyseret mulighederne for sin produktion i Danmark. Det har ført til, at Orifarm flytter sin produktion væk fra Skælskør. Det skriver Orifarm i en pressemeddelelse.

Berører 130 dygtige medarbejdere i Skælskør

»Vi kan lykkes, hvis vi har en klar konkurrencefordel i skala, portefølje eller unikke kapaciteter, der tilsammen giver vores kunder og patienter de bedste muligheder. Vi har analyseret ni separate kriterier, herunder CSR, kvalitet, leveringspålidelighed, omkostninger, kapacitet, kort- og langsigtede investeringsbehov, produktionskapacitet og produktportefølje,« siger adm. direktør Erik Sandberg og fortsætter:

»Som et resultat af det og for at styrke vores produktportefølje, fastholde vores konkurrenceevne og levere pålidelige forsyninger, har vi besluttet at overføre vores produkter, fremstillet på vores Viminco-anlæg i Skælskør, til vores Hobro-anlæg.«

Orifarm får derfor nu én stor produktionsenhed i stedet for to små enheder. Orifarm har også produktion i Polen.

»Det betyder, at vi udvider i Hobro, mens vi desværre må lukke vores ellers gode produktion i Skælskør. Det sidste vil vi gøre over det næste halvandet år på ordentlig vis i samarbejde med de 130 dygtige medarbejdere i Skælskør,« siger Erik Sandberg.

Han understreger, at det har været en meget svær beslutning, fordi ledere og medarbejdere i Viminco alle har gjort et fremragende arbejde for Orifarm i mange år.

Øverst: Orifarm i Odense. (Foto: Orifarm). PM/roke

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.