Hunsballe Grønt ved Skælskør igen først med årets jordbær

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Igen er gartneriet Hunsballe Grønt ved Skælskør først med jordbær, og de er nu landet i udvalgte Coop-butikker. De seneste dages flotte forårsvejr har hjulet godt til.

Foråret har for alvor ramt Danmark, og det betyder, at jordbærsæsonen er skudt i gang, men ligesom sidste år er det nogle få udvalgte butikker, der får fornøjelsen af de allerførste bær.

Man skal være hurtig, for mængderne fra den første høst er ikke ret store. Derfor vil det kun være kunder i nogle udvalgte butikker i Kvickly, SuperBrugsen, Dagli´Brugsen, Fakta og Irma, som vil nyde godt det af det.

Det vil primært være butikker i Storkøbenhavn, men naturligvis også Superbrugsen i Skælskør.

Det er gartneriet Hunsballe Grønt ved Skælskør, der igen er først med jordbær. Bærrene er dyrket i et moderne væksthus, der er specielt konstrueret til jordbærproduktion. Og de seneste dages flotte forårsvejr har gjort, at de første jordbær nu er klar.

De første danske jordbær sælges for 35 kroner pr. bakke med 250 gram. Der vil være omkring 250 bakker fordelt på 10 forskellige butikker i dag. Det skriver Coop i en pressemeddelelse. Men de er nok allerede udsolgt.


Genrefoto: JesusLeal

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.