Rotter uden hår efterladt i et bur i Korsør Lystskov

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Fredag aften fandt politiet to hårløse rotter, som var efterladt i et bur i en kold Korsør Lystskov. Det lykkedes ikke at finde ejeren, men en tidligere ejer trådte hjælpende til.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi efterlyste ejeren af to “hårløse rotter” sent fredag aften. Politiet havde fundet rotterne i et bur, som stod et sted i Korsør Lystskov. Politiet sørgede derfor for husly, eftersom der stadig er koldt om natten, hvis man er en rotte uden hår.

Rotterne. Foto: Politiet.
Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi

Efterlysningen førte ikke til kontakt med ejeren, men de fik kontakt med den tidligere ejer, som blandt blev “tagget” i et kommentarspor. Hun skyndte sig derpå at hente rotterne. Dermed slap de for at overnatte på politistationen.

Det fremgår af billederne i dette kommentarspor, at rotterne nu er hjemme hos deres oprindelige ejer, og at den ene er frisk, mens den anden er træt:

 

Rotterne er nu kommet hjem til den tidligere ejer. Hilsen, www.slagelse.news ——————– Politiet efterlyser…

Slået op af Slagelse News13. april 2018

Det er fortsat uklart, hvad der er sket, udover den tidligere ejer havde solgt dem, hvorpå rotter angiveligt blev sat ud i skoven af den nye ejer ved en senere lejlighed.

Politiet omtalte rotterne som “nøgne rotter”, men det fremgår af samme kommentarspor, at der er tale om “dobbelt rex”.


Øverst: TAW4 / iStock

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.