Æskestiv bilist med økse i bilen

Skaelskor.News — En udenlandsk varebil blev stoppet i Skælskør, og føreren havde glemt sit kørekort. Dertil kom, at manden var æskestiv og havde en økse under forsædet.

Sent tirsdag eftermiddag, kl. 17.50, standsede politiet en udenlandsk varebil på Carl Medingsvej i den mere østlige del af Skælskør By, og det kostede ham bilen. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Promillen var over 2 og stigende

Føreren var en 47-årig udenlandsk mand, og der lugtede faktisk en hel del af spiritus, da bilruden blev rullet ned. En alkometertest afslørede da også, at den midaldrende udlænding havde en solid promille, som endda var over 2. Det er vanvidskørsel, og derfor blev manden anholdt og sigtet for spirituskørsel. Ved en kontroltest med alkometeret 20 minutter senere var promillen steget yderligere, og derfor blev bilen beslaglagt, og mandens førerret blev inddraget. Han havde ikke medbragt sit kørekort, og politibetjentene i øvrigt, at der ligefrem lå en økse under forsædet. Derfor blev han også sigtet for ikke at have sit kørekort med og for overtrædelse af våbenloven.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Thomas Tolstrup / Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/08jt