Tricktyv satte smykker på en ældre dame

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). 

Artiklen er opdateret for 1 år siden.

Korsor.News – En ældre kvinde kom gående ad Grevsensgade i Korsør Sydby, og pludselig blev hun udstyret med en ring og et armbånd. Det skete i går, mandag, kl. 10.30, og politiet efterlyser vidner, der har set en kvinde, der var kraftig og brun i huden samt iført tørklæde og langt lyst tøj.

En ældre kvinde blev i går kl. 10.30 standset af en anden kvinde, da hun kom gående ad Grevsensgade i Korsør Sydby. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Den ældre kvindes eget guldarmbånd blev stjålet

Kvinden, der havde stoppet den ældre kvinde, var noget pågående og havde udstyret den ældre kvinde med en ring og et armbånd. Efterfølgende kunne den ældre kvinde konstatere, at hendes eget guldarmbånd var blevet stjålet.

Den kvindelige tricktyv beskrives som: ikke-etnisk dansker, 160-170 centimeter høj, kraftig og brun i huden. Hun talte gebrokkent dansk og var iført tørklæde om hovedet og langt lyst tøj.

Politiet hører gerne fra vidner på telefon 1-1-4 og råder samtidig til at være meget opmærksom og tilkalde politiet, hvis man udsættes for noget tilsvarende.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.