Travl medgerningsmand anholdt

Artiklen er opdateret for 11 måneder siden.

Korsor.News – En formodet medgerningsmand til brand, tyveri, indbrud og databedrageri i Korsør er nu anholdt.

Torsdag morgen opstod der brand i et kolonihavehus på Godthåbsstien på Halsskov i Korsør, og ret hurtigt stod det klart, at branden måtte være påsat. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Der er tale om to mænd på 21 og 22 år

I forbindelse med politiets undersøgelser på stedet, kunne efterforskerne konstatere, at der havde været indbrud i flere kolonihuse i nærheden af brandstedet. Flere anmeldelser om tyveri fra biler, indbrud, databedrageri på en tankstation og butikstyveri fra et supermarked i Korsør begyndte at tikke ind i løbet af de tidlige formiddagstimer, og gennem vidneforklaringer, overvågning og intensiv efterforskning tegnede der sig hurtigt et billede af, at det kunne være de samme gerningsmænd, der stod bag.

En 21-årig mand fra byen blev anholdt og sigtet for en række af de nævnte overtrædelser. Han blev samme dag fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Næstved, hvorfra han blev varetægtsfængslet. Politiet havde en ganske god formodning om, hvem den anden gerningsmand var, og i går kl. 16.35 lykkedes det politiet at anholde og sigte ham. Det drejer sig om en 22-årig mand, der vil blive fremstillet i grundlovsforhør senere i dag.

Læs også: 21-årig i grundlovsforhør efter brand, tyveri og indbrud.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.

Kortlink til artiklen er: https://www.slagelse.info/zsn/k70d