Politiet undersøger knivstikkeri i Korsør Sydby

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Korsor.News – En yngre mand blev hevet ud af sin bil, hvorpå han blev slået med et baseballbat og stukket med en kniv. Gerningsmændene er kendt af den tilskadekomne.

Tirsdag eftermiddag kl. 16.43 blev politiet kaldt til Thiesens Alle midt i Korsør Sydby, hvor en mand havde været udsat for vold. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Blev slået et baseballbat og stukket med en kniv

To mænd havde overfaldet manden, som havde fået flere slag med et baseballbat, og han var blevet stukket med en kniv flere steder på kroppen.

Området omkring Thiesens Alle og Elme Alle blev afspærret, mens politiet undersøgte området, blandt andet ved hjælp af politihunde.

Den tilskadekomne blev samtidig kørt til behandling på sygehuset, og hans tilstand betegnes som stabil. Politiet efterforsker sagen som kvalificeret vold, men baggrunden for overfaldet er endnu ikke klarlagt.

De foreløbige undersøgelser peger dog på, at gerningsmændene var kendt af den tilskadekomne. Det oplyser politiet.

Haltede ud foran en varebil fra Stop Spild Lokalt

Sjællandske skriver, at der er tale om en yngre mand af anden etnisk herkomst end dansk, og at han angiveligt blev hevet ud af sin bil af to andre mænd, som også er af anden etnisk herkomst end dansk.

Lige efter overfaldet haltede den tilskadekomne ud på vejen foran en varebil fra Stop Spild Lokalt, hvor Benjamin Erichsen sad bag rattet.

Herefter så Benjamin Erichsen en bil køre fra stedet, mens han tilkaldte politi og ambulance. Derpå ventede de på trappen ned til en kælder i boligblokken. En lægebil kom først frem, hvorpå lægen forbandt den tilskadekomnes sår.

Der ryges meget hash i boligblokken, og en beboer fortæller, at der kan være tale om et opgør grundet manglende betaling for hash. Det skriver Sjællandske.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Media). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.