Julepynt fra Skrænten på togtur med tyveknægte

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Korsor.News – En overrasket togpassager undrede sig over nogle medpassagerer, der medbragte julepynt, PH-lamper og fladskærm på togturen fra Korsør til Ringsted.

På et tidspunkt mellem lørdag kl. 12.00 og tirsdag kl. 7.10 var der indbrud i et hus på Skrænten i Korsør. Tyvene havde brudt et vindue op og stjålet PH-lamper, et TV, et smykkeskrin og noget julepynt. Politiet mødte efterfølgende op for at undersøgte gerningsstedet og sikre forskellige spor.

Kvindeligt vidne anmeldte det, fordi det var lidt sært

Tirsdag eftermiddag fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra et opmærksomt vidne. Hun havde kørt i tog sammen med nogle personer. De havde forskellige effekter med på turen såsom PH-lamper og en fladskærm, og det, syntes hun, var lidt sært.

Personerne steg af toget i Ringsted, og en politipatrulje så dem i et venterum på banegården i Ringsted, hvor de ganske rigtigt havde en uindpakket PH-kogle med sig.

Politibetjent måtte sende Ikko efter flugtpersonerne

De fire personer forsøgte at stikke af, da de så politiet, men der blev sat en effektiv stopper for deres flugt, idet en politibetjent sendte politihunden “Ikko” efter dem.

Tre unge mænd blev anholdt kl. 19.35, og det var en 18-årig mand fra Øster-Ulslev, en 17-årig fra Nakskov og en 21-årig uden fast bopæl. Den sidste dreng, som er en 17-årig fra Nysted, blev anholdt kl. 19.45.

Politiet fandt også noget julepynt samt et TV, der lignede det stjålne TV, i venterummet på banegården.

De fire blev kørt til politistationen i Roskilde og skal nu afhøres om indbruddet. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Tre flugtpersoner blev bidt og en måtte stikkes af en læge

Midt- og Vestsjællands Politi havde sendt flere patruljer og hundepatruljer afsted til Ringsted Station, hvor flere af personerne blev bidt.

»Da de så vores patruljer, stak de af fra stedet, men de blev bragt til standsning af hundene,« fortæller Martin Bagge fra vagtchef ved Midt- og Vestsjællands Politi til TV ØST og tilføjer:

»Tre af dem blev bidt, og den ene var nødt til at få en stivkrampeindsprøjtning.«


Illustration: Anna Semenchenko / iStock.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.