Kattepine: Slagelse Kommune bryder tidsfrist

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 7 måneder siden.

Slagelse.News – »Når Slagelse Kommune tydeligvis ikke kan overholde svarfristen på et simpelt ja/nej-spørgsmål om en kattehandleplan, så bliver jeg bekymret for, hvordan svartiderne er på eksempelvis byggesager eller i sager om hjælp til mennesker med handicap,« siger Phimchanok Khunakon.

Hvis man skriver til Slagelse Kommune, har man et krav på at få svar inden for 10 dage. Det fremgår af kommunens hjemmeside.

Ikke desto mindre er det nu 13 dage siden, at 24-årige Phimchanok Khunakon (Panda) spurgte ind til kommunens forebyggelse af hjemløse katte, og hun har endnu ikke hørt noget.

Center for Miljø, Plan og Teknik svarer ikke på henvendelser

»Jeg har forsøgt både at få centerchefen og afdelingslederen i tale, dog uden held. Jeg blev lovet, at de vil vende tilbage til mig, men ingen af dem har ringet eller skrevet tilbage,« siger Phimchanok Khunakon.

Hun er tydeligvis er frustreret over Center for Miljø, Plan og Tekniks håndtering af hendes skriftlige henvendelse, som hun sendte den 5. oktober.

Læs også: Hjemløse katte skal på den lokalpolitiske dagsorden.

Helt konkret har Phimchanok Khunakon spurgt Slagelse Kommune, om der foreligger handleplaner til forebyggelse mod, at flere katte fødes ind i en hjemløs og kummerlig tilværelse.

Samtidig har hun spurgt, om der er udsigt til, at sådanne handleplaner bliver udarbejdet, hvis de ikke allerede findes.

Bekymret for håndteringen af mere komplekse spørgsmål

»Det er altså et simpelt ja/nej-spørgsmål, som jeg burde kunne forvente svar på inden for den fastsatte svarfrist,« siger Phimchanok, der samtidig er bekymret for svarfristen og sagsbehandlingstiden i andre sager.

»Når Slagelse Kommune tydeligvis ikke kan overholde svarfristen på et simpelt ja/nej-spørgsmål om en kattehandleplan, så bliver jeg bekymret for, hvordan svartiderne er på eksempelvis byggesager eller i sager om hjælp til mennesker med handicap,« afslutter hun.

Erhvervs- og Teknikudvalget har udtalt til Sjællandske, at det er en sag for kommunens entreprenørservice, og derfor skrev hun til centerchefen i Center for Miljø, Plan og Teknik den 5. oktober.

Phimchanok Khunakon vil nu klage til borgerrådgiveren.

Øverst: Hjemløse katte. (Foto: Privatfoto / Facebook). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.