Aflysninger hos tandplejen i Slagelse Kommune

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – Hvis du har en tid hos den kommunale tandpleje i Slagelse Kommune, kan du risikere at få en aflysning på grund af corona.

Mange fraværende medarbejdere i den kommunale tandpleje gør det nødvendigt at aflyse tider. Det oplyser Slagelse Kommune i en nyhedsmeddelelse.

Coronaisolation får betydning for tandlægetider

Corona og isolation rammer også medarbejdere hos den kommunale tandpleje. Det får desværre betydning for patienter, som skulle behandles, i den kommende tid.

På grund af mange fraværende medarbejdere er den kommunale tandpleje nødt til at aflyse tider. Hvis du har en tid hos den kommunale tandpleje, kan du derfor risikere at få en aflysning den kommende tid. Tandplejen kontakter alle, som bliver påvirket. De patienter, som har størst behov for behandling, vil blive prioriteret først.

Mange patienter er også nødt til selv at aflyse deres tider med kort varsel på grund af corona. Det betyder, at mange patienter skal have en ny tid på et senere tidspunkt. Derfor må man forvente, at der kan gå noget tid, før man kan få en ny tid.

»Vi beklager situationen og håber på jeres forståelse,« skriver kommunen.

Tandplejens hjemmeside er: tandplejen.slagelse.dk

Øverst: Pressefoto. (Foto: Slagelse Kommune). PM/pele.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.