Politiet søger ejere til en række tyvekoster

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Zand.News – Politiet har fundet en stor mængde tyvekoster hos en designertyv og søger nu efter borgere på hele Sjælland, som har haft indbrud før september 2019, og som kan genkende nogle af de fremlyste tyvekoster.

En designertyv har haft travlt, og politiet har nu fundet en stor mængde tyvekoster, som forhåbentlig kan komme hjem til de rette ejere igen. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i en pressemeddelelse.

Indbrudsgruppen ransagede bopælen i september måned

Midt- og Vestsjællands Politis indbrudsgruppe ransagede i september måned en bopæl i Holbæk, idet beboeren, en 28-årig mand, var mistænkt for at have begået indbrud.

Den 28-årige mand fra Holbæk er nu sigtet for indbrud, og politiet efterforsker sagen for at finde ud af, hvor indbruddene er begået.

Ved ransagningen fandt betjente en stor mængde tyvekoster, som forhåbentligt kan komme tilbage til de forurettede.

Kontakt politiet, hvis du genkender de fremlyste tyvekoster

Derfor leder politiet nu efter borgere på hele Sjælland, som har haft indbrud før september 2019, og som kan genkende nogle af de fremlyste tyvekoster, som er nederst på siden.

Hvis du har fået stjålet en eller flere af de fremlyste genstande, skal du kontakte politiet på e-mail mvsj-almen-efterforsk-strategisk@politi.dk.

Du skal skrive, hvilke tyvekoster du kan genkende samt dit navn og kontaktoplysninger. Politiet beder om, at man ikke ringer til 1-1-4, da politiets servicecenter ikke kan svare på henvendelserne om tyvekosterne.

For at lette processen for alle parter, beder politiet om, at man ikke henvender sig, hvis man ikke kan genkende sine ting ud fra billederne.

Øverst: Pressefoto. (Foto: Midt- og Vestsjællands Politi). PM/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.