Seks anholdelser for bedrageri mod ældre borgere

Artiklen er opdateret for 11 måneder siden.

Zand.News – Seks personer, der mistænkes for at stå bag flere bedrageriforhold mod ældre borgere, er blevet anholdt.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har i dag anholdt seks personer, der mistænkes for at stå bag flere bedrageriforhold. I forbindelse med anholdelserne, har politiet ransaget flere adresser forskellige steder på Sjælland og i Jylland. Det oplyser politiet i en kort pressemeddelelse.

Ofrene er typisk er ældre og sårbare borgere

De anholdte er sigtet for flere bedrageriforhold, hvor man har kontaktet ældre borgere telefonisk, og udgivet sig for at være fra banken. Flere af de anholdte vil blive fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Næstved i morgen.

De ældre borgere er blevet overtalt til at udlevere betalingskort og koder til en person, der er mødt op på de ældre borgeres adresse, hvorefter de er blevet snydt for store beløb.

»Vi ser med stor alvor på disse sager, blandt andet fordi ofrene ofte er sårbare borgere. I den sammenhæng er det afgørende, at man uanset alder kan føle sig tryg i eget hjem,« siger vicepolitiinspektør Lars Steffensen og tilføjer:

»Jeg er meget tilfreds med at, det ser ud til, at vi ved denne aktion både har fået fat i dem, der koordinerer og planlægger bedragerierne, og også dem der udfører selve forbrydelsen.«

Læs også: Igen, igen: Ældre kvinde snydt af fupbankmand.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.