Regionsrådsmedlem skifter til De Konservative

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Zand.News – Tidligere kommunaldirektør i Slagelse Kommune, som er regionsrådsmedlem for Liberal Alliance, skifter til Det Konservative Folkeparti.

Regionsrådsmedlem Egon Bo (LA) skifter til Det Konservative Folkeparti. Det oplyser storkredsen på Facebook.

Tidligere kommunaldirektør i Slagelse Kommune

»Det Konservative Folkeparti og den konservative gruppe i Regionsråd Sjælland hilser Egon Bo velkommen i partiet og i den konservative regionsrådsgruppe, der nu omfatter fire medlemmer,« skriver storkredsen og fortsætter:

»Egon Bo, der fra 1990 til 2010 var kommunaldirektør i Slagelse Kommune, har siden 2014 repræsenteret Liberal Alliance i Regionsrådet.«

»Vi kender Egon Bo som en grundig og solid politiker, der altid er godt inde i sagerne der behandles i Regionsrådet, og vi glæder os til det nærmere samarbejde med ham,« skriver storkredsen.

Den konservative gruppe i regionsrådet består nu af:

  • Christian Wedell-Neergaard
  • Ellen Manelius Knudsen
  • Per Hovmand
  • Egon Bo.

»Den konservative gruppe i regionsrådet arbejder på at sikre patienternes rettigheder,« siger regionsmedlem og gruppeformand Christian Wedell-Neergaard (KF) og fortsætter:

»Vi ønsker, at udrednings- og behandlingsretten bliver genindført så hurtigt som muligt. Det er utrygt ikke at vide, hvornår man kan få behandling. Det kan og vil vi – sammen med Egon Bo – arbejde endnu hårdere for.«

Øverst: Egon Bo og Christian Wedell-Neergaard. (Foto: Privatfoto). RK/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.