Kæreste måtte ringe efter politiet midt i det hele

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Zand.News – »Jeg har leget med min kæreste og givet hende håndjern på – og nu kan vi ikke få dem op igen. Kan I hjælpe?« Sådan lød et alarmopkald i går.

Politiet møder et rigtig bredt udsnit af borgerne i løbet af et helt almindeligt døgn. På godt og ondt, i sødt og surt. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi på Facebook.

Nu kunne kæresten ikke låse håndjernene op igen

»Natten til torsdag fik vores vagtcentral for eksempel et opkald fra en borger, som havde … leget med sin kæreste, som han havde givet håndjern på, men nu kunne han ikke låse dem op igen,« skriver politiet på Facebook.

Politiet sendte derpå to betjente fra det kørende beredskab til adressen, hvor de helt udramatisk fik låst håndjernene op. Herefter fortsatte de patruljen ud i natten. Det er uvist. Hvad de to kærester fortsatte med.

»Af hensyn til privatlivets fred kan vi ikke fortælle, hvor det er foregået henne, men det er et meget godt eksempel på en af de serviceopgaver, som politiet varetager på en vagt på en helt almindelig dag på kontoret,« afslutter politiet.

”Jeg har leget med min kæreste og givet hende håndjern på – og nu kan vi ikke få dem op igen. Kan I hjælpe?” Politiet…

Slået op af Sydsjællands og Lolland-Falsters PolitiTorsdag den 18. juli 2019

Øverst: Genrefoto. (Foto: Bru-nO / Pixabay). Note/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.