Nu kan du se dine feriepenge på borger.dk

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

1,4 millioner borgere kan nu se de feriepenge, som de har til gode hos FerieKonto, hvis de logger på Min Side på borger.dk.

“Du har feriepenge til gode. Se, hvornår du kan få dem udbetalt”. Den besked vises til de omkring 1,4 millioner borgere, der har feriepenge til gode, hvis de logger sig på borger.dk’s Min Side.

Der er tale om en ny service, som er resultatet af et samarbejde mellem ATP og Digitaliseringsstyrelsen, hvor ATP på vegne af FerieKonto leverer feriepengedata til borger.dk.

“Vi har nået en vigtig milepæl nu, hvor det kan lade sig gøre at vise borgernes egne data, når de logger på Min Side på borger.dk,” siger kontorchef i Kontor for borger.dk, Helle Junge Nielsen.

Claus Bruun, som er afdelingschef for digitalisering med ansvar for kundekommunikation ved Udbetaling Danmark/ATP, er også tilfreds:

“Vi bliver rigtigt glade, når vi effektivt kan samarbejde om at vise indhold på borger.dk, der er skræddersyet til borgernes behov. I dag gør vi fx kommende folkepensionister opmærksomme på, når det er tid til at søge om folkepension. Og med visning af feriepenge har vi taget et ekstra stort skridt, så borgerne får en endnu bedre kundeoplevelse,” siger Claus Bruun.

ATP og Digitaliseringsstyrelsen samarbejder om flere lignende projekter, som forventes lanceret løbende i 2018.

Arkivfoto: Slagelse Media

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.