Drømmer du om en halv milliard kroner?

Artiklen er opdateret for 10 måneder siden.

Zand.News – I dag er der måske en dansker, som vinder 551 millioner kroner. Hvem mon det bliver?

I aften kan en heldig dansker vinde over en halv milliard kroner i Eurojackpot. Det skriver Danske Spil i en pressemeddelelse her til formiddag.

Nul, nul, nul, nul, nul, nul, nul, nul og nul

Hvad ville du gøre, hvis du vandt 551 millioner kroner? Måske en heldig dansker kan stå over for det dilemma efter aftenens Eurojackpot-trækning. Alt det kræver er at ramme de fem vindertal og to stjernetal.

Nul, nul, nul, nul, nul, nul, nul, nul og nul. Så mange vindere af førstepræmiepuljen har der været ved de ni seneste trækninger i Eurojackpot: Imens er puljen bare vokset og vokset, og derfor er der over en halv milliard gode danske kroner i puljen ved aftenens trækning.

»Man siger jo, at forventningens glæde er den største, og vi må da også indrømme, at vi her hos Danske Spil elsker de her høje puljer, hvor spændingen nærmest er uudholdelig ved trækningerne hver tirsdag og fredag. Men på den anden side, så er det jo også forløsningen, som vi alle venter på, og nu synes vi efterhånden, at det må være tid til, at vi finder en vinder. Og meget gerne en fra Danmark ligesom sidste sommer,« siger Malene Mølgaard, der er direktør hos Danske Lotteri Spil.

I juni vandt en tysker 750 millioner kroner

Sidste gang en heldig vinder fik prikket hul på Eurojackpots førstepræmiepulje var 23. juni, hvor førstepræmien på helt utrolige 750 millioner kroner blev vundet af en tysker – lige syd for grænsen. Ugen efter startede puljen forfra på 63 millioner, og siden er den bare vokset og vokset, så den nu igen er oppe i de højere luftlag, til en skønsom blanding af spænding og frustration.

Ni trækninger uden vinder er ikke rekord: Fra 16. september 2022 til 4. november 2022 var der i alt 16 trækninger uden vinder: Den 8. november 2022 blev førstepræmiepuljen på 750.000.000 kroner vundet af en sehr glücklich tysker.

Øverst: Eurojackpot. (Foto: Danske Spil). PM/roke.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.