Leje af container til affald og opbevaring

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 5 år siden.

Slagelse News (Slagelse Media)Leje af container er en oplagt mulighed, hvis du mangler plads til opbevaring af dine ejendele, eller hvis du skal bortskaffe affald fra byggeri eller fra haven.

Leje af container er en praktisk løsning, hvis du mangler plads, hvis du har brug for midlertidig opmagasinering, hvis du skal af med have- og byggeaffald, eller hvis du skal flytte noget. Det er billigt, nemt og fleksibelt.

Opmagasinering ved leje en container

Når man kører en tur gennem Danmark, ser man oftere og oftere store containere, der ligger i forhaver, indkørsler eller titter op over hækken. Dette skyldes, at pladsmangel hurtigt bliver et problem for især sammenbragte familier eller par, der er flyttet sammen for nyligt.

Derudover kan man også bruge en container til at opmagasinere sine ejendele i forbindelse med en større renovation af huset. På denne måde behøver man ikke at flytte kasserne rundt fra rum til rum under renoveringen, men man kan flytte det hele ud og ind på én gang.

Det kan hurtigt blive noget rod, når man forsøger at putte alle sine ting, møbler og nips ind i hjemmet på én gang ved en flytning. Derfor skal du leje en container, således at du kan tage ét værelse ad gangen. En container kan også bruges i forbindelse med flytning.

Container til at bortskaffe have- og byggeaffald

I forbindelse med huskøb vælger langt de fleste nye husejere at renovere dele af huset eller måske endda hele huset. Dette kan hurtigt ende med store bunker af murbrokker, tagsten, jernrør og støv, der flyder i indkørslen eller baghaven.

Et byggeprojekt tager lang ting, derfor vil man hurtigt få stress af at kigge på alle de rodebunker, der flyder rundt omkring og desuden kan ødelægge græsplænen, da den bliver kvalt. Derfor skal du leje en container til renovationsaffald. Denne er oftest uden top og derfor nem at smide ting ned i, hvis den står tæt nok på huset.

Når projektet er færdigt, kan man aftale med containerudlejeren, at de sørger for at tømme containeren på en losseplads imod et mindre beløb. Det er ikke dyrt at leje en container og er oftest den bedste måde at spare tid og penge på, idet man ikke skal køre trailerlæs efter trailerlæs på lossepladsen.

Er der derimod tale om et større haveprojekt, kan man også benytte sig af tilbuddet om at leje en container til formålet. Denne fungerer på samme måde som ved byggeaffald – og er lettere selv at tømme.

Gode råd og tips i forbindelse med containerleje

Der er mange grunde til, at man har brug for at leje en container. Dog er der nogle ting, som du skal være opmærksom på, inden du blot bestiller den til din hjemadresse. Det første, som du skal være opmærksom på, er naturligvis, hvor den skal læsses af.

Når først containeren står på din grund, er den ikke lige til at flytte, hvis den er sat det forkerte sted. Undersøg derfor, hvor den vil stå mindst i vejen, og om det er muligt for fragtmændene at komme til på den ønskede plads.

For at læsse en stor container af, skal den endvidere placeres et sted, hvor kranbilen kan nå fra vejen. Hvis der er tale om at flytte den om bag ved en hæk, skal man derfor være god til at planlægge, således at vejen er fri, når kranbilen ankommer.


Genrefoto: chanakaedirisinghe / Pixabay.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.