Nem og gnidningsløs flytning af firmaet

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Når virksomheden skal flytte fra ét sted til et andet, kan meget desværre stå i vejen for selve flytningen samt for firmaets daglige drift.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Mange praktiske og logistiske gøremål skal ordnes såsom at pakke flyttekasserne, computerne og møblerne ned, at transportere det alt sammen fra A til B og herefter at pakke kasserne, computerne og møblerne ud på det nye sted.

Samtidig med det praktiske og logistiske i forbindelse med flytningen skal virksomhedens drift også gerne fortsætte, som det plejer og helst uden for mange problemer og forstyrrelser i arbejdsdagen.

Få logistikken til at gå op i en højere enhed

For at gøre denne firmaflytning #zandguide til en mere gnidningsfri og uproblematisk proces kan man vælge at benytte et flyttefirma som hjælp. Hos BOXIT kan man, i forbindelse med erhvervsflytningen, vælge at leje en Flyttebox, der leveres direkte til virksomheden, og hvor BOXIT står for selve flytningen.

Her styrer man selv nedpakningen og udpakningen, så man stadig kan holde det store overblik og passe arbejdsdagen. På denne måde står der ikke dyre flyttemænd og venter, mens man forsøger at passe kunderne.

Man slipper derved for afbrydelser, forstyrrelser og ineffektivitet i firmaets arbejde, og så spilder man ikke tiden. BOXIT står for at flytte den fyldte Flyttebox til den adresse, som man ønsker, hvad enten det er den nye firmaadresse, en midlertidig adresse eller et overvåget depot.

Bestil en sikker Flyttebox med få dages varsel

Flyttebox’en kan leveres med få dages varsel, så man kan bestille en, så snart man får behov for den. Desuden kan den leveres med eller uden isolering, så tingene inde i Flyttebox’en ikke bliver udsat for kondens, hvis firmaflytningen foregår hen over de kolde vintermåneder.

Hvad enten Flyttebox’en er isoleret eller ej, står alle tingene både tørt og sikkert gemt, mens de er klar til at blive pakket ud igen, så snart der er tid og overskud til det.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

I samarbejde med
Bureau Kronberg

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.