Hvad er Black Friday?

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Du har højst sandsynligt hørt om Black Friday før. Black Friday er nemlig årets største handelsdag, hvor danskerne bruger flest penge.

Tips og livsstilsstof (Slagelse Media) Grunden til dette er, at du på Black Friday kan finde en masse gode tilbud på stort set alle slags varer; og jo flere butikker, der bliver en del af konceptet, jo mere bliver priserne presset i bund. Derfor er Black Friday blevet mere og mere populært de senere år.

Black Friday stammer fra USA

Black Friday er en tradition, der stammer fra USA. Det er dagen efter “Thanksgiving”, hvilket vil sige, at Black Friday altid falder dagen efter den fjerde torsdag i november. I år er Black Friday den 29. november.

Forventninger til Black Friday

Når Black Friday nærmer sig, vil du ikke være i tvivl. Mange butikker, både store som små, vil gøre reklame for dagen og prøve at sikre sig, at du vil bruge din Black Friday hos dem.

På den måde har du også mulighed for at forberede dig til dagen. For hvad er det lige, at du har brug for, som du kan få på tilbud på Black Friday?

Når du ved, hvad du vil gå efter, kan du lettere navigere blandt tilbuddene og finde de bedste tilbud. Få et overblik over Black Friday på Blackfridaycounter.dk #zandguide.

Vær klar til online shopping

Hvis du vælger at shoppe online på Black Friday, er det med at sidde klar ved midnatstid, så du kan få fat i de bedste tilbud, som der ofte vil være en begrænset mængde af.

Du skal dog huske, at du langt fra er den eneste, der sidder klar ved midnat. Hos nogle butikker kan du opleve, at deres hjemmeside bryder sammen, fordi der er for mange besøgende på siden.

Dette er der ikke noget at gøre ved udover at vente på, at problemet bliver løst, og ellers kan du tage ud til butikken, når den åbner fredag morgen.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Pressefoto). Bureau/red.

I samarbejde med
Bureau Kronberg

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.