Elevationssengen kommer dig til undsætning

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Slagelse News (Slagelse Media)Du bruger omkring 30 år af dit liv på at sove, og derfor er det vigtigt med en god seng. Elevationssenge har mange fordele, men du skal vælge det rette elevationsseng.

I løbet af et 80-årigt liv bruger vi cirka 27 år på at sove, hvilket vil sige, at omtrent en tredjedel af vores liv foregår i drømmeland. Samtidig er det indiskutabelt, at en optimal nattesøvn er lig med øget livskvalitet, hvorfor din seng spiller en stor rolle i optimeringen af din hverdag.

Derfor er det vigtigt, at sengen lever op til dine krav, og i den forbindelse kan elevationssengen være din bedste ven. Hvis du følger linket, kan du finde et stort udvalg af senge med elevationSlagelse News (Slagelse Media), og hvis du læser med her, kan du forhåbentlig blive klogere på elevationssengens mange fordele.

Værd at vide om moderne elevationssenge

Elevationssenge består af en bund med lameller, en springmadras og en topmadras. Sengen er udstyret med en motor, som gør det muligt at hæve hoved- og fodende efter ønske.

Lamellerne skal gerne være justerbare, og bunden skal også gerne være udstyret med en madrasstopper, som holder springmadrassen på plads.

Når det kommer til motoren, er det vigtigt, at du vægter kvaliteten højt. Det danske firma “Linak” leverer motorer, som både er holdbare og støjsvage, hvilket du vil sætte stor pris på.

Springmadrassen kommer med forskellige fjedre, og her bør du gå efter “pocket-fjedre”. Hvis du vejer i omegnen af 100 kilo, er “multipocket-fjedre” sandsynligvis et fordelagtigt valg.

Fordelene ved elevation ved smerter og læsning

Elevationssengens helt store fordel skal naturligvis findes i muligheden for at tilpasse sovepositionen nøjagtigt efter behov. Det er den primære grund til, at mange, der kæmper med problemer i bevægeapparatet såsom rygsmerter, med fordel vælger elevationsløsningen.

Sengen egner sig også til gravide, som eventuelt har vand i benene, og samtidig er den også glimrende i forbindelse med læsning.

Hvis du sover med en partner, kan I investere i en såkaldt split-topmadras, så I kan tilpasse hver jeres side af sengen uafhængigt af hinanden, men stadigvæk føle samhørighed i sengen.


Foto: Pressefoto.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.