Bloomit – Odenses mest succesfulde blomsterhandler

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Enhver kan åbne en blomsterbutik, men kun få har drivet og kompetencerne til at holde liv i butikken. Blomsterbinding og pasning af de smukke planter kræver håndværk, og har man ikke blomsterhåndværket i blodet, kan man lige så godt dreje nøglen om.

Bedste løsning var at slå blomsterbutikkerne sammen

Slagelse News (Slagelse Media)Et pragteksempel på drive, kompetencer og håndværk finder du hos brødrene Lethenborg, som står bag den succesfulde blomsterbutik Bloomit. Bloomit ligger i Odense og blev født, efter brødrene blev inspireret af deres mor.

Moren Else Lethenborg drev nemlig i mange år en succesfuld blomsterbutik i hjertet af Odense, og det gav hendes sønner blod på tanden til selv at prøve kræfter med deres helt egen butik.

Forretningen gik dog over al forventning, men succesen endte med at gøre Bloomit til en direkte konkurrent til morens butik. Efter en snak med forældrene blev alle parter enige om, at den bedste løsning var at slå de to blomsterbutikker sammen og at lade sønnerne tage sig af forretningen.

Blomster og gavekurve til alle anledninger hele året rundt

Som alle andre blomsterbutikker sælger Bloomit et kæmpe udvalg af blomster. I butikken finder du både afskårne blomster, enkeltblomster, blomsterbuketter med mere.

Bloomit tilbyder også sæsonprægede varer, så når vi når hen til starten af februar, bugner butikken med røde roser, så alle romantikere kan give blomster og buketter til deres kære på Valentinsdag. Og når det snart er tid til, at årets studenter bliver udklækket, er der naturligvis fyldt op med blå og røde roser.

Gavekurve er selvfølgelig også en fast del af sortimentet, så kunderne altid har masser af muligheder vælge i mellem. Gavekurvene kommer i et utal af variationer, og man kan få dem lavet, ligesom man ønsker det, hvis man ikke er tilfreds med hyldevarerne.

Men det er ikke kun i de glade stunder, at det er passende at give blomster. Også i de mere sorgfulde begivenheder kan blomster være en god måde at udtrykke sorg og medfølelse på. Døden kan komme når som helst, og derfor Bloomit altid bårebuketter og båredekorationer på hylderne.

Blomsterlevering til danske adresser i dag eller i morgen

En af Bloomits kerneydelser er udbringning af blomster. Alle elsker blomster, og alle elsker at få blomster. Bloomit gør det muligt for danskerne at glæde deres kære med skønne blomstergaver.

Den odenseanske blomsterbutik har mange år på bagen, og det har også medført et kæmpe netværk af samarbejdspartnere i det danske land. Det gør det muligt for Bloomit at tilbyde blomsterlevering til alle danske adresser.

Som bonus har Bloomit en kort leveringstid, og bestiller du en blomstergave i dag, kan du være sikker på, at den når ud til din heldige modtager i morgen. Der er endda leveringsgaranti på ikke-brofaste øer.

I visse tilfælde er det faktisk også muligt for Bloomit at bringe din blomst ud samme dag, som du har lagt ordren. Dette kræver dog, at du lægger din bestilling tidligt på dagen, og at Bloomit har ledige blomsterdekoratører til at lave buketten og bringe den ud. Skal du have din blomstergave bragt ud i dag? Så kontakt dem herSlagelse News (Slagelse Media)for at høre mere om dine muligheder.

(Foto: PR).

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.