Politiet advarer mod ukendte stoffer

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Naestved.News – To unge mænd indlagt på Slagelse Sygehus efter bytur i Næstved. Politiet advarer mod ukendte stoffer, som kan være i omløb.

To unge på henholdsvis 16 og 17 år blev tidligt torsdag morgen indlagt på sygehuset i Slagelse, efter de havde været i byen i Næstved.

Begge indtog drinks på en beværtning i Næstved

De to unge mænd, der ikke umiddelbart kender hinanden, blev akut dårlige efter at have indtaget drinks på en beværtning i Grønnegade i Næstved.

Den ene blev afhentet af sine forældre, mens den anden blev fundet på gaden. Han blev hurtigt dårlig, og derfor blev der tilkaldt en ambulance.

De mistede begge to bevidstheden og blev kørt til behandling på sygehuset i Slagelse. De meldes nu uden for livsfare.

Politiet advarer mod stoffer, der kan være i omløb

Politiet advarer kraftigt mod de stoffer, der kan være i omløb i nattelivet, og Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi arbejder ud fra en teori om, at de to unge mænd ufrivilligt har indtaget et ukendt stof.

»Vi ser på sagen med overordentlig stor alvor. Dels kan der være tale om, at ukendte gerningsmænd har puttet farlige stoffer i de to unges drinks, hvilket er helt uhørt, dels kan det jo bogstavelig talt være med livet som indsats, at man overhovedet indtager ukendte stoffer,« siger politiinspektør Kim Kliver og fortsætter:

»Det er traditionelt store gå i byen-dage her mellem jul og nytår, og politiet går derfor ud med en advarsel om, at man skal være ekstra opmærksom på, hvad der sker omkring en i nattelivet. Lad være med at forlade dine drikkevarer og lad dem ikke bare stå på baren eller på et bord, hvor alle kan komme til dem. Og husk at være opmærksom på de kammerater og andre gæster, der er i byen, hvis der er nogen, der pludselig bliver rigtigt dårlige.«

Overvågningskameraer tjekkes og stoffer analyseres

»Vi tjekker naturligvis overvågningskameraer fra stedet, ligesom vi skal tale med de medarbejdere, der har været på arbejde i nattelivet, men hvis der er nogen vidner, der har bemærket noget usædvanligt, hører vi gerne fra dem på tlf. 1-1-4,« slutter Kim Kliver.

Det bliver nu undersøgt, hvilke stoffer der kan være tale om, at de to unge har indtaget, men der går nogen tid, inden resultatet af analyserne foreligger.

(Arkivfoto: Rigspolitiet).

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.