Danske ringborges skæbne afgøres i september

Slagelse.News – »Vi krydser naturligvis fingre for, at det lykkedes at blive optaget på UNESCOs verdensarvsliste, og i så fald kommer borgene i den helt specielle gruppe af kulturattraktioner, der er af enestående universel betydning og umistelige for verdensarven,« lyder det fra museumschefen på Trelleborg, Nationalmuseet.

"Danske ringborges skæbne afgøres i september"

Sankt Hans med vikingerne på Trelleborg

Tag hele familien med og oplev en stemningsfuld aften torsdag den 23. juni på Vikingeborgen Trelleborg, når vi fejrer sommersolhverv og Sankt Hans med et stort bål. I år vender den traditionsrige Sankt Hans aften tilbage på Trelleborg, og vi glæder os til at byde jer velkommen. Der vil være sjove vikingeaktiviteter for hele familien frem til bålet tændes af vikingerne. Afprøv Trelleborgs krigertræning og se en våbendemonstration blive udført. »Vi er utrolig glade for…

"Sankt Hans med vikingerne på Trelleborg"

Trelleborg er klar til påskeferien

(Artiklen er udgivet for omkring 1 år siden). Slagelse.News – »Vores vikinger har afpudset formen, øvet deres kampteknikker og forfinet madlavningsevnerne. De er nu helt klar sammen med Trelleborgs dygtige formidlere til at modtage gæster og indføre dem i det fascinerende liv som viking i vores unikke landsby Slagløse på Trelleborg,« lyder det fra museumschefen på Trelleborg ved Slagelse.

"Trelleborg er klar til påskeferien"