Brigitte Klintskov Jerkel besøger Slagelse og Skælskør

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). Slagelse.News – Folketingsmedlem Brigitte Klintskov Jerkel og Kaffesnakkebaren er på Nytorv i Slagelse tirsdag d. 27. september kl. 12.00-13.30 og ved SuperBrugsen i Skælskør kl. 14.30-16.00. »Her byder jeg på kaffe og kager – og masser af snak på menuen,« fortæller folketingspolitikeren.

"Brigitte Klintskov Jerkel besøger Slagelse og Skælskør"

Nyt Nytorv indvies med streetaktiviteter på fredag

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). Der skal være mere liv på Nytorv i Slagelse By, og stadeholderne på den centrale plads skal have bedre forhold. Det er målet med det ansigtsløft, som Nytorv har fået, og som bliver officielt indviet fredag den 13. april kl. 15.00.

"Nyt Nytorv indvies med streetaktiviteter på fredag"

Parade for hjemvendte soldater fra Irak og Afghanistan

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). Soldaterne fra DANCON Operation Inherent Resolve Hold 6 i Irak og Resolute Support Hold 7 i Afghanistan blev fejret med kontigentparade og kontigentmarch i Slagelse By i torsdags. Desuden blev der givet omkring 80 børnemedaljer.

"Parade for hjemvendte soldater fra Irak og Afghanistan"

Kommunen fælder juletræer i borgernes haver

(Artiklen er udgivet for omkring 7 år siden). Du har et flot grantræ i haven, men du vil gerne af med det. Måske er det blevet for stort, måske står det bare i vejen, eller måske vil du blot forære det væk. Nu har du muligheden, for Slagelse Kommune efterlyser juletræer fra kommunens borgere.

"Kommunen fælder juletræer i borgernes haver"

Flagdag i Slagelse med hesteskadron og statsminister

(Artiklen er udgivet for omkring 7 år siden). Slagelse Kommune fejrede traditionen tro flagdagen d. 5. september. Det var femte gang, men det særlige var, at Gardehusarregimentets hesteskadron stillede til parade. Dertil kom, at statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) holdt åbningstalen. Derudover holdt borgmester Stén Knuth (V) og regimentschef Jens Ole Rossen-Jørgensen tale.

"Flagdag i Slagelse med hesteskadron og statsminister"