Sommerland Sjælland besøger Slagelse Festuge

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Slagelse Festuge 2018 får besøg af Sommerland Sjælland. Der er sjove maskotter og sommerværter samt konkurrence og rabatkuponer til Slagelses egen uge i Sommerland Sjælland.

Det er ikke hele parken Sommerland Sjælland har med fra Odsherred til Dyrenes Dag under festugen i Slagelse søndag den 24. juni 2018, men der bliver nok at opleve for små og store.

»Vi har selvfølgelig vores sjove maskotter og sommerværter med, som uddeler krammere og highfives. Ligesom store og små kan komme helt tæt på vores sjove danskproducerede veteranbil – Volvo Joker,« fortæller direktør i Sommerland Sjælland, Kåre Dyvekær, og fortsætter:

»Der er også mulighed for at vinde et hytteophold i vores konkurrence, ligesom vi har rabatkuponer til entré i Sommerland Sjælland med.«

Efterfølgende får Slagelse sin egen uge i Sommerland Sjælland, hvor der er mulighed for at bruge rabatkuponerne sammen med resten af familien.

»Vi håber, at Slagelses familier vil besøge os, så de kan have en sjov dag fuld af både grineflip og hyggestunder,« forklarer direktøren og uddyber:

»Sommerværterne og maskotterne ser frem til at besøge Slagelse, hvor vi håber at møde en masse glade børn og voksne.«

Hvis du downloader Sommerland Sjællands app til din smartphone og befinder dig i Slagelse-området, er der desuden en ekstra overraskelse. Den kan du også bruge ved besøget ved Dyrenes Dag søndag den 24. juni 2018.


Foto: Sommerland Sjælland

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.