To anholdt for drab i Vemmelev og Ruds-Vedby

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Korsor.News – De to mænd er på henholdsvis 34 og 42 år og er fra lokalområdet.

Sydsjælland og Lolland-Falsters politi har efter intensiv efterforskning foretaget anholdelse af to personer her til eftermiddag.

De to mænd sigtes for drabet begået i Ruds-Vedby den 21. april og for drabet begået i Vemmelev den 16. juni. Det skriver politiet i en pressemeddelelse.

De to anholdte mænd er på henholdsvis 34 og 42 år og er fra “vores lokale område”, oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi. Det skriver Ekstra Bladet.

Afdøde blev dræbt før branden i huset i Vemmelev

Sidste søndag kl. 09.25 udbrød der en brand på en landejendom på Slagelse Landevej 108 i Vemmelev, hvor der blev fundet en afdød.

Læs også: Video fra den tragiske brand i Vemmelev.

Det blev senere klarlagt, at afdøde blev dræbt før branden. I dag blev det oplyst, at der er tale om den 80-årige mandlige beboer.

Politiet har nedsat en særlig efterforskningsgruppe

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har nedsat en særlig efterforskningsgruppe, der samler efterforskningen af drabene i Ruds-Vedby i Sorø Kommune og Vemmelev i Slagelse Kommune.

Det sker i et tæt samarbejde med Midt- og Vestsjællands Politi omkring et drab i Grevinge i Odsherred Kommune med lignende forhold.

Tre drabsofre, hvor husene blev sat i brand:

  • Den 14. februar: Den 65-årige Finn Steensen Ørsdahl blev fundet dræbt i sit udbrændte hus i Grevinge i Odsherred Kommune. Han havde været udsat for grov vold.
  • Den 21. april: Der blev sat ild i den 68-årige Kiehn Georg Andersens hus i Ruds-Vedby i Sorø Kommune, og han blev senere fundet i dræbt i Blæsinge Grusgrav ved Slagelse.
  • Den 16. juni: Denne gang er det en brand i et hus i Vemmelev i Slagelse Kommune, hvor brandvæsenet fandt den 80-årige Poul Frank Jørgensen under slukningsarbejdet.

Læs også: Afdøde i Blæsinge Grusgrav formentlig dræbt.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.