Lig fundet under brand i landejendom i Vemmelev

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Artiklen er opdateret for 5 år siden.

Korsor.News – Brandvæsenet fandt en afdød person i landejendommen i Vemmelev.

I dag søndag kl. 09.25 modtog politiet en anmeldelse om brand i en landejendom, der er beliggende i Vemmelev på Vestsjælland. Det skriver Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Kraftig brand i stuehuset var under udvikling

Det drejer sig om en landejendom på Slagelse Landevej 108 i Vemmelev ved Slagelse, og ved brandvæsenets og politiets ankomst til stedet var en kraftig brand i stuehuset under udvikling.

I forbindelse med slukningen blev liget af en person fundet i et værelse. Liget har endnu ikke kunnet identificeres. Ejendommen bebos af en 80-årig mand.

Brandårsagen er endnu ikke klarlagt

Politiets teknikere arbejder fortsat med undersøgelserne på brandstedet med henblik på at klarlægge både brandårsagen og dødsårsagen.

»Det er endnu for tidligt at sige noget om dødsårsagen. De tekniske undersøgelser er i gang for at fastslå årsagen til branden, og liget skal nu obduceres,« siger Søren Ravn-Nielsen, efterforskningsleder, Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi, til Ekstra Bladet.

Avisen skriver også, at huset er svært skadet af branden, og at beboere i området fortæller, at beboeren er pensionist og bor alene.

»Vi ved, at ejendommen bebos af en 80-årig mand, men det er for tidligt at sige, om det er ham, der er omkommet,« siger efterforskningslederen til TV 2 ØST.

Hele 20 brandfolk var med til at bekæmpe flammerne, der omspændte stuehuset. Det skriver Sjællandske.

Læs også: Video fra den tragiske brand i Vemmelev.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Google Earth Pro). Note/Red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.