Tyv fra Slagelse forsøger at løbe fra politiet i Roskilde

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

En 47-årig mand fra Slagelse drog til Roskilde i nat for at begå indbrud. En røgkanon kunne ikke hindre ham i at stjæle for over 60.000 kroner, men han kunne ikke løbe fra politiet.

I nat besluttede en 47-årig mand fra Slagelse sig til at bryde ind i en EDB-forretning i Roskilde. Men kl. 02.17 fik Midt- og Vestsjællands Politi en anmeldelse fra et alarmfirma om, at tyverialarmen var gået i gang i EDB-forretningen på Algade i Roskilde.

En røgkanon var udløst, og via videoovervågningen kunne alarmfirmaet se en person, som var i gang med at fylde effekter i en medbragt taske.

Flere patruljer fra politiet kørte straks til området for at lede efter indbrudstyven, der flygtede fra forretningen ved politiets ankomst. Tyven opgav dog flugten, mens han havde politiet løbende efter sig.

Han blev anholdt kl. 02.21 ved Ved Klostermuren. Han havde kastet diverse tyvekoster fra sig under flugten, og han kastede tillige to brækjern fra sig lige før anholdelsen.

Der var tale om en 47-årig mand, som er fra Slagelse. Han nåede at stjæle diverse udstyr til en samlet værdi af omkring 65.000 kroner.

Den 47-årig slagelseaner har flere domme for berigelseskriminalitet bag sig. Anklagemyndigheden vil kræve ham varetægtsfængsling ved grundlovsforhøret ved Retten i Roskilde.


Arkivfoto: Rigspolitiet

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.