Slagelseaner sigtet for narkohandel

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Slagelse.News – Fredag eftermiddag havnede en slagelseaner midt i en narko-razzia i en lejlighed i Ringsted. Nu er han sigtet for at handle med narko.

Fredag formiddag var politiet på patrulje i Ringsted, da en borger gav betjentene et tip om, at der blev solgt amfetamin fra en adresse i Ringsted. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Medbragte narkohunde og visiterede de tilstedeværende

Politiet kørte til den angivne adresse, hvor de medbragte narkohunde til at undersøge stedet. Betjentene gennemgik herefter stedet med deres narkohunde og visiterede de tilstedeværende.

Den ene tilstedeværende var en 32-årige mand fra Slagelse, og han havde 60 gram amfetamin på sig.

En anden tilstedeværende var en 40-årig mand fra Ringsted, og han besad 258 gram amfetamin og 19 ecstasypiller.

Begge mænd blev sigtet for narkobesiddelse med henblik på videresalg. Politiet beslaglagde narkoen med henblik på destruktion, og de to mænd blev anholdt og taget med til afhøring på politistationen.

Manden fra Slagelse er løsladt, men fortsat sigtet

Efter en juridisk vurdering af sagen blev det besluttet, at den 40-årige skulle fremstilles i grundlovsforhør med begæring om varetægtsfængsling, da politiet havde en mistanke om, at han stod bag narkosalget fra adressen.

Den 32-årige mand fra Slagelse blev løsladt, men er fortsat sigtet i sagen.

Retten i Roskilde besluttede, at den 40-årige skulle varetægtsfængsles frem til den 13. februar 2020. Retsmødet blev afholdt for lukkede døre, hvorfor politiet ikke kan oplyse yderligere i sagen.

Politiet er meget glade for at få tip fra borgerne. Med borgernes øjne og ører ude i lokalsamfundet, kan politiet få vigtige oplysninger, som kan føre til opklaringen af alvorlige forbrydelser. Husk du kan tippe direkte fra politiets hjemmeside www.politi.dk under “tip politiet” på forsiden.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.