Mand fra Vemmelev tæsket igennem knust bilrude

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Artiklen er opdateret for 5 år siden.

Korsor.News – En bilist fra Roskilde blev så gal på en 32-årig bilist fra Vemmelev, at han smadrede bilruden og begyndte at slå ham i hovedet.

Mandag eftermiddag blev en 32-årig mand fra Vemmelev udsat for vold af en anden bilist i et lyskryds på Hovedvejen ved Gammelgårdsvej i Roskilde.

Herefter var den voldelige bilist kørt fra stedet i en personbil. Det skriver Midt- og Vestsjællands Politi i døgnrapporten.

Knuste sideruden og begyndte at slå gennem bilruden

Politiet kørte til Hovedvejen ved Gammelgårdsvej, hvor den forurettede bilist samt et vidne blev truffet. Optrinet var i øvrigt blevet overværet af flere bilister, der alle havde holdt for rødt lys i lyskrydset.

Den forurettede oplyste at være blevet slået flere gange i ansigtet af en anden mandlig bilist, som havde knust sideruden først og dernæst havde slået ham gennem bilruden.

Den voldelige bilist havde sat sig ind i sin personbil, hvorefter offeret var steget ud for at tage et foto af bilen og manden med sin mobiltelefon.

Den voldelige bilist steg nu ud igen og forsøgte at tage mobilen fra offeret, hvilket dog mislykkedes, hvorefter han flygtede fra stedet i sin bil i sydlig retning.

Den 36-årig mand fra Roskilde blev anholdt på sin bopæl

Da begge parter var standset bag hinanden i lyskrydset ved Gammelgårdsvej, var modparten steget ud af sin bil. Politiet kunne ud fra de fremkomne oplysninger identificeret den mistænkte, som politiet fandt på sin bopæl.

Der var tale om en ædru 36-årig mand fra Roskilde, som blev anholdt og sigtet for vold mod den anden bilist samt for hærværk på grund af den knuste bilrude.

Den anholdte blev løsladt efter endt afhøring, men kan forvente at høre nærmere fra politiet, når sagen skal afgøres.

Uenigheden mellem bilisterne var opstået omkring deres indbyrdes kørsel ved en sammenfletning på Ringstedgade ved en tankstation, hvor vejen blev indsnævret fra to til en enkelt vognbane.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.