Falsk bankmand fra Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Zand.News – 74-årig kvinde fra Kalundborg blev udsat for bedrageri af en falsk bankmand fra Slagelse.

Mandag eftermiddag kl.15.30 anmeldte pårørende til en 74-årig kvinde fra Kalundborg, at hun kort forinden havde været udsat for bedrageri af en falsk bankmand fra Slagelse. Det oplyser Midt- og Vestsjællands Politi.

Ville sende en medarbejder fra banken

Omkring kl. 14.00 blev den 74-årige kvinde ringet op af en “Simon” fra Danske Bank i Slagelse. Han oplyste, at den 74-åriges dankort var blevet misbrugt, og der var blevet trukket omkring 7.000 kroner fra kvindens konto til køb af en cykel.

“Simon” ville derfor sende en medarbejder fra banken til at afhente kvindens dankort. Et kvarter senere dukkede en mand op på den 74-åriges adresse, hvor han fik udleveret dankort og pinkode. Efterfølgende blev der hævet i alt 10.000 kroner på kortet, som nu var blevet spærret af banken.

Undlad at videregive dankort og koder

Manden som hentede dankortet beskrives som: Mand, 25-30 år, cirka 175 centimeter høj, brun hudfarve og sort halvlangt tilbagestrøget hår. Han var iført lyseblåt mundbind, hvid skjorte, blå blazer med lille Boss logo og pæne lyse bukser.

Politiet efterforsker nu sagen for at forsøge at finde frem til bedrageren/bedragerne. En opfordring skal lyde til alle om ikke at videregive dankort og koder til nogen. Tal med dine ældre pårørende om risikoen for at blive snydt.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.