To anholdt efter skuddrama på Halsskov

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Artiklen er opdateret for 4 år siden.

Korsor.News – Politiet har anholdt en københavner og en korsoraner, som er mistænkt for drabsforsøg, trusler på livet og besiddelse af våben i forbindelse med skudepisoden på Halsskov.

Politiet har anholdt to personer, der er sat i forbindelse med skudepisoden på Circle K på Halsskovpå Halsskov i Korsør sent mandag aften. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Blev anholdt efter en kort og intens efterforskning

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har sent torsdag aften anholdt to personer i København.

De er sat i forbindelse med skudepisoden på Halsskov sent mandag aften. Det drejer sig om henholdsvis en 29-årig mand fra Storkøbenhavn og en 30-årig mand fra Korsør.

Læs også: Skudepisode ved Circle K på Halsskov.

Begge blev anholdt efter en kort og intens efterforskning. Ved anholdelsen var de i besiddelse af en pistol med tilhørende ammunition.

Ud fra efterforskningen er begge sigtet for drabsforsøg, trusler på livet og besiddelse af våben under skærpende omstændigheder. De vil begge blive fremstillet i grundlovsforhør fredag formiddag med krav om varetægtsfængsling.

»Der er tale om helt uacceptabel kriminalitet, når der skydes i det offentlige rum, og vi er derfor meget tilfredse med, at efterforskningen har ført os frem til anholdelse af to gerningsmænd så hurtigt,« siger Kim Kliver fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i pressemeddelelsen og fortsætter:

»Vi håber, at anholdelserne vil medvirke til at genskabe trygheden for ofre og lokalbefolkningen.«

Angiveligt er der ikke er tale om en bandekonflikt

Vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi har tidligere oplyst til Sjællandske, at der er tale om to grupperinger, der kender hinanden, men at der ikke er tale om en bandekonflikt.

Mediet skriver også, at de personer er af anden herkomst end dansk. Den 29-årige er dansk statsborger, og den 30-årige fra Korsør er jordansk statsborger.

Opdatering: Der er tilføjet oplysninger om statsborgerskab og bandekonflikt.

Øverst: Genrefoto. (Foto: Roland Magnusson / iStock). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.