Skudepisode ved Circle K på Halsskov

(Artiklen er udgivet for omkring 4 år siden). 

Korsor.News – I nat blev der affyret skud ved tankstationen Circle K på Halsskov. Politiet vurderer, at der muligvis er tale om en isoleret konflikt mellem to grupperinger.

I nat kl. 23.49 fik Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi en anmeldelse om, at der var affyret skud ved en tankstation på Tårnborgvej i Korsør. Dog blev ingen ramt.

Politiet har natten igennem afhørt vidner, foretaget tekniske undersøgelser og sikret spor på stedet. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Isoleret konflikt mellem to grupperinger

Politiet vurderer, at det med stor sandsynlighed er en isoleret konflikt mellem to grupperinger, der kender hinanden.

»Vi arbejder nu på at klarlægge omstændighederne bag skudepisoden, så vi kan stille gerningsmændene til ansvar for dette. For det selvfølgelig en helt uacceptabelt adfærd, som vi ser på med stor alvor,« siger vicepolitiinspektør Søren Ravn-Nielsen.

Politiets mobile politistation er på Tårnborgvej

Som en udløber af sagen vil politiets mobile politistation i dag være at finde på Tårnborgvej på Halsskov i Korsør.

Her har borgerne i området mulighed for at få en generel snak med to lokalpolitibetjente, ligesom der vil være mulighed for at henvende sig, hvis man har oplysninger til skudepisoden.

Det er selvfølgelig også muligt at kontakte politiet på 1-1-4, hvis man i denne forbindelse har set eller hørt noget, som politiet kan have gavn af at vide.

Øverst: Circle K på Tårnborgvej 78 på Halsskov i Korsør. (Arkivfoto: Google Earth Pro). PM/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.