Slagelseaner i vanvidskørsel i nødsporet på E20

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

En 26-årige slagelseaner i en hvid Hyundai i30 kan se frem en sigtelse for overtrædelse af straffelovens paragraf 252 og en række andre sigtelser efter vanvidskørsel på E20 og videre ind i Odense, hvor han var tæt på at køre ind i en gruppe børn.

En 26-årig slagelseaners vanvidskørsel endte, da forhjulet blev krænget af midt i Odense. Forud for det måtte to betjente have assistance for at få manden under kontrol, fordi han modsatte sig anholdelse.

Det startede med, at den 26-årige havde skabt frygt med vanvittige overhalinger og kørsel på 200 kilometer i timen på E20 fra Nyborg videre ind til Odense. Det skriver Fyns.dk.

Fyns Politi blev kimet ned af andre bilister, som fortalte om den hvide Hyundai i30, som kørte “fuldstændigt vanvittigt” på E20.

»Han ligger og kører 200 kilometer i timen og overhaler indenom og kører i nødsporet på E20 ind mod Odense hele vejen ude fra Nyborg,« siger vagtchef Erik Lindholdt fra Fyns Politi til Fyns.dk. Den første anmeldelse kom kl. 15.48.

Undervejs var bilen faretruende tæt på at køre ind i en gruppe børn i Odense, men både børn og de mange bilister undervejs slap formentlig med forskrækkelsen.

Vanviddet ophørte ikke, da et forhjul blev krænget af, og bilen måtte standse:

»Han vælger at modsætte sig anholdelsen og opfører sig så vildt, at patruljen beder om assistance derude, så vi må ud med flere folk for at få styr på ham,« fortæller vagtchefen til Fyns.dk.

Den 26-årige mand fra Slagelse kørte i en hvid Hyundai i30, og han kan nu se frem til en sigtelse for overtrædelse af straffelovens paragraf 252 for hensynsløs og farlig adfærd, som er til fare for andres liv og førlighed.

Derudover bliver han sigtet for vold og trusler mod tjenestemand og for at modsætte sig anholdelse. Desuden bliver han formentlig sigtet for at køre bil i påvirket tilstand samt en lang række overtrædelser af færdselsloven.

Foto: Rigspolitiet

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.