Fantastisk forår for Sørby Fodbold

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – Under corona-nedlukningen har Sørby Fodbold startet to nye hold, næsten fordoblet antallet af frivillige og øget antallet af medlemmer fra 100 til 145.

Det har været et helt fantastisk forår for Sørby Fodbold. På trods af nedlukning og mange restriktioner er det lykkes Sørby Fodbold at tiltrække dobbelt så mange frivillige og at øge medlemstallet med 50 procent. Det oplyser klubben i en pressemeddelelse.

Fordobling af frivillig og øgning af medlemstallet

Året startede ikke så godt for landets idrætsforeninger. I to måneder skulle de være lukket ned, og det fik mange til at frygte en stor tilbagegang af medlemmer, som man oplevet det efter den første nedlukning af landet sidste år.

Men sådan er det ikke gået i Sørby Fodbold. Siden 1. marts har fodboldklubben, der holder til ved Sørbyhallen i Sørbymagle, startede to nye hold med stor succes, næsten fordoblet deres antal af frivillige fra 12 til 22 og øget deres medlemstal fra 100 til 145.

Især de to nye hold med Bold og Bevægelse for de 2- til 4-årige og et børnehavehold har virket godt til et øget medlemstal. Men også et hold som Damesenior har oplevet en stor medlemstilgang, fortæller Simon Vittrup Olsen, der er Sportslig ansvarlig i Sørby Fodbold.

Han beretter ligeledes om, at alle deres hold i foråret har fået flere spillere, og at der rundt i hele klubben er kommet flere frivillige til.

Et godt sportsligt forår med både sejre og fejringer

Sørby Fodbold har også præsteret godt sportsligt i foråret. Deres U16-hold tilmeldte sig hele 2 niveauer over, hvad de før har spillet og endte på en flot 3. plads.

I øvrigt kunne holdets træner, Claus Serup, fejre sit 10-årsjubilæum i klubben i forbindelse med den sidste hjemmekamp. Det blev naturligvis fejret af både klubben og holdet.

Klubbens Herresenior hold, der blev oprettet sidste sommer, præsterede et brag af et forår og sikrede sig med maksimumpoint oprykning til serie 4, samtidig med at det også nåede helt frem til semifinalen i Sjællandsmesterskaberne.

Foråret i Sørby Fodbold blev afsluttede med en stor EM-fest i forbindelse landsholdets EM-kamp mod Finland. Her spillede flere af klubbens hold kampe, samtidig med at der også var arrangeret hoppeborg, skudmåler, menneskelig bordboldturnering og dagen sluttede selvfølgelig af med, at de overværede landskampen.

Dagen var en stor succes til trods for, at den ikke sluttede så godt med Christian Eriksens ulykke.

Kunne du tænke dig at blive en del af Sørby Fodbold?

Hvis du kunne tænke dig at blive en del af Sørby Fodbold enten som spiller, træner eller andet, så kan du finde meget mere om klubben på deres hjemmeside www.sorbyfodbold.dk eller på Facebooksiden Sørby Fodbold.

Sørby Fodbold har følgende hold:

  • Bold og bevægelse for 2- til 4-årige
  • Børnehavehold for piger og drenge fra årgang 2015-2016
  • Drengehold for årgang 2009-2011
  • Pigehold for årgang 2007-2008
  • Drengehold for årgang 2005-2006
  • Dameseniorhold for alle fra 15 år og ældre
  • Herreseniorhold for alle fra 16 år og ældre
  • Herreveteraner for alle fra 45 år og ældre
  • Motionshold for mænd fra 15 år og ældre.

Øverst: Sørby Fodbold. (Foto: Sørby Fodbold). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.