Zero (ingen) Coca-Cola-julelastbil i Slagelse i år

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Coca-Colas julelastbil spreder juleglæde i hele Danmark, men ikke i Slagelse Kommune.

Den populære Coca-Cola-julelastbil kører for tredje år i træk rundt med julestemning og iskolde forfriskninger til danskere over hele landet – fra Rønne i øst til Ringkøbing i vest. Bare ikke i Slagelse Kommune.

Julelastbilen spreder hygge hele 38 andre steder

En snekugle i menneskestørrelse, iskolde Coca-Colaer og solid støtte til Mødrehjælpens julehjælp til danske børnefamilier. Det er nogle af ingredienserne, når den ikoniske Coca-Cola julelastbil igen i år turnerer i Danmark for at møde titusinder af danskere.

I år besøger julelastbilen hele 38 steder i Danmark for at sprede julehygge, dele forfriskninger ud og fejre højtiden.

Som noget nyt vil der i år være en kæmpe snekugle ved julelastbilen, som man kan komme ind i, ligesom man også kan komme ind i selve julelastbilen, hvor der vil være et hyggeligt rødt og hvidt juleunivers, og hvor man kan få taget et billede med julemanden.

»For mange danskere er det blevet en tradition at se julelastbilen, når den besøger deres by med julestemning og iskolde forfriskninger. Derfor er vi glade for igen i år at kunne sende julelastbilen på tur rundt i hele landet,« siger Philip Wedgwood, Senior Brand Manager for Coca-Cola i Danmark, og fortsætter:

»Sidste år var der mange, som ønskede at opleve julestemningen indefra i julelastbilen. Det har vi lyttet til, så i år kan man komme ind i julelastbilen og tage en selfie med julemanden.«

Skal kigge langt efter julelastbilen i Slagelse Kommune

Det er også blevet en tradition for mange her i kommunen at se julelastbilen ved Bilka i Slagelse By, men de kommer til at kigge meget langt efter julelastbilen i år – for den kommer slet ikke.

»Det nærmeste stop er Dianalund og dernæst Fensmark,« oplyser kommunikationschef Jes Randrup Nielsen til Slagelse.News og fortsætter:

»Hvert år lægger vi en rute sammen med Carlsberg, hvor vi forsøger at nå så mange byer – og samtidig komme ud til nogle af de byer, der tidligere ikke har været besøgt.«

400.000 kroner til Mødrehjælpens velgørende arbejde

Sidste jul, hvor julelastbilen var forbi Slagelse By, indsamlede julelastbilen over 400.000 kroner til Mødrehjælpens velgørende arbejde for økonomisk trængte børnefamilier.

Læs også: Rød og hvid julelastbil besøger Slagelse By (2018).

Ved at donere et beløb til Mødrehjælpen kunne man få en miniatureudgave af julelastbilen med hjem. Det blev en overvældende succes, hvor danskerne donerede i så stort et omfang, at Coca-Cola måtte bestille ekstra merchandise. Den store opbakning er man glad for hos Mødrehjælpen.

»Det er hårdt for familierne, når der ikke er råd til at holde jul. Det er både stressende og skuffende ikke at kunne fejre julen på lige fod med andre, eller ikke at kunne dele den med sine nærmeste,« fortæller Ninna Thomsen, direktør i Mødrehjælpen og fortsætter:

»Derfor er det fantastisk at se opbakningen fra alle de danskere, der møder Coca-Colas julelastbil og samtidig gør en forskel for børnefamilier i Danmark, der ikke ellers ville have råd til at fejre jul. Takket være den hjælp er det muligt, at vi kan uddele julehjælp igen i år.«

Hvis man har behov for julehjælp, kan man ansøge hos Mødrehjælpen frem til den 12. december kl. 10.00 på: moedrehjaelpen.dk.

Her kan du opleve julelastbilen:

Grafik: (Coca-Cola).

Øverst: Coca-Cola julelastbilen. (Foto: Coca-Cola). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.