Voldsom brand i busskur på Slagelse Station

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Alle ruderne er smadret i stumper og stykker, og taget bærer tydelige tegn på brand. Politiet oplyser, at der er tale om en ildspåsættelse, og efterlyser vidner.

Tidlig søndag morgen, den 3. november 2019 kl. 03.40 modtog alarmcentralen en melding om brand i et busskur på Slagelse Stadion.

»Bygningsbrand, mindre brand. Ild i busskur, busterminalen, Ndr. Stationsvej,« skriver Slagelse Brand og Redning på Facebook.

Megen ildudvikling i busskuret, som er lavet af glas og stål

Spørgsmålet er, hvor meget ild der kan opstå i et busskur af glas og stål. Måske er det derfor, at medierne ikke har tænkt så meget over noten fra Beredskabsstyrelsen og på Facebook om branden søndag morgen.

Dog fik mange borgere sig noget af en overraskelse, da de kom på busstationen resten af weekenden, og endnu flere borgere fik sig en overraskelse, da de skulle på arbejde, i skole eller lignende mandag morgen.

»Jeg troede, det var på Nørrebro,« skriver en bruger i en gruppe på Facebook.

Artiklen fortsætter efter billedet.

Busskuret efter branden (privatfoto). (Foto: Raluca Bramming-Hansen).

Alle ruderne er smadret i stumper og stykker, og taget bærer tydelige tegn på brand. Dertil kommer, at der også er brandskader i overdækningen over busskuret.

Politiet ved ikke, om ruderne er smadret under eller efter branden. Slagelse Brand og Redning har endnu ikke besvaret vores henvendelse.

Politiet mistænker to unge, som var iført mørkt tøj og lyse sko

Politikommissær Jens Jedig Christiansen fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi oplyser til Slagelse.News, at der er tale om en ildspåsættelse, og at de mistænker to unge, som var iført mørkt tøj og lyse sko.

Vidner og andre, som har været i området på tidspunktet for branden, bedes henvende sig til politiet på telefon 1-1-4.

Læs videre: Ild i busskur fik ruderne til at brænde.

Øverst: Privatfoto. (Foto: Per Willumsen). Note/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.