(U)hyggelig familieoplevelse på Jernbjerggaard

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – Der er lysfestival i Slagelse by i oktober, hvor figurer og skulpturer vil oplyse Jernbjerggaard i industrikvarteret og forvandler stedet til et halloween-univers med mystik og eventyrlighed.

Der er ikke længe til, at LUMAGICA’s halloween-lysfestival kommer til Slagelse by. Helt præcist er der under to måneder til, at efterårets mest (u)hyggelige familieoplevelse, Spooky LumiNights, åbner.

Lysfestivalen finder sted fra den 8. – 31. oktober, hvor figurer og skulpturer oplyser Jernbjerggaard i industrikvarteret i Slagelse Nordby og forvandler den til et halloween-univers, som er fyldt med mystik og eventyrlighed.

55.000 gæster besøgte sidste års lysfestival

LUMAGICA’s populære koncept kendetegnes ved dets magiske lysopsætninger og skulpturer, hvor nogle endda når en højde op mod 13 meter, svarende til højden på fire danske skolebusser stablet.

Sidste års lysfestival tiltrak mere end 55.000 gæster, hvilket har betydet, at LUMAGICA nu udvider til fire lysfestivaler i 2021 – en af dem er Spooky LumiNights i Slagelse Nordby, hvor mystikken og efterårshyggen udfolder sig på Jernbjerggaard.

1,5 kilometer med 16 store halloweenscenarier

Ruten er 1,5 kilometer lang, hvor 16 store scenarier integreres i den sanselige gåtur gennem halloweenparken. Undervejs vil gæsternes ører og maver blive præsenteret for live-musik og de populære food-trucks, der giver den autentiske festivalstemning for hele familien.

»Vi glæder os til at give vores gæster en uforglemmelig oplevelse, hvor vi har sat et stort fokus på at gøre det til et familievenligt arrangement. I år glædes vi også særligt over, at alle kan komme samlet, store som små grupper. Lysfestivalen afholdes også i skolebørnenes efterårsferie, hvilket giver mulighed for at få en unik oplevelse i børnenes ferie,« siger Nadja S. Kalnæs, der er marketingschef for LUMAGICA.

Allerede nu har LUMAGICA, udover denne i Slagelse, annonceret tre lysfestivaler i 2021 – isdronningens frosne rige “Frozen Kingdom” i Aabenraa, den fortryllende vinterskov “Enchanted Winter Forest” i Odense og “Christmas Wonderland”, som vil blive afholdt i Ringsted op til jul.

Læs mere og køb billetter på: lumagica.dk

Øverst: Pressefoto. (Foto: LUMAGICA). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.