To anholdt efter vanvittig biljagt gennem byen

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – To vanvittige drenge i en tyvstjålet bil forsøgte at køre fra politiet. Undervejs i deres vanvidskørsel sprang det ene dæk. Senere ramte de en bil, hvorpå de forsøgte at stikke af.

Onsdag eftermiddag kl. 14.32 opdagede en politipatrulje, der kørte på Ingemannsvej i Slagelse, en bil, der lige var blevet stjålet fra en adresse i nærheden. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi.

Fordækket sprang, og senere ramte de en bil

Da politibetjentene forsøgte at standse bilen, accelererede føreren og fortsatte over for rødt i lyskrydset ved Parkvej. Bilen fortsatte ad Ingemannsvej og svingede til højre ad Skolegade og igennem centrum af Slagelse.

Flere gange kørte bilisten med høj hastighed over for rødt og ud over spærreflader, og på et tidspunkt sprang det ene fordæk.

I lyskrydset Klosterbanken/Sorøvej måtte en modkørende person bremse hårdt op, da bilisten kørte over for rødt med høj fart, og i rundkørslen ved Sorøvej og Nykøbing Landevej kørte bilisten mod færdselsretningen og ramte en anden bilist.

Herefter forsøgte føreren og passageren i bilen at stikke af, men føreren blev løbet op af en betjent, mens passageren blev tilbageholdt af en borger, der havde set uheldet.

En 15-årig fra Slagelse og en 17-årig fra Dalmose

Det var en 15-årig fyr fra Slagelse, og føreren af bilen var en 17-årig fyr fra Dalmose.

De blev anholdt kl. 14.38 og kl. 14.47, hvor de blev sigtet for at have forvoldt fare for andres liv, for tyveri af bilen og for en lang række færdselslovsovertrædelser.

Desuden havde den 17-årige 13 gram amfetamin på sig og blev derfor også sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Den 15-årige blev løsladt efter afhøring, mens det forventes, at den 17-årige fremstilles i grundlovsforhør senere torsdag.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). Note/red.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.