Slagelse Garden holder gratis koncert

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – Søndag den 24. april slår Slagelse Garden Musikhusets døre op til en gratis koncert i forårets tegn. De velspillende gardere vil indtage scenen og levere et vidtfavnende program.

Slagelse Garden fejrer, at den lyse tid endelig er på vej. Det sker med en forrygende forårskoncert i Slagelse Musikhus, søndag den 24. april 2022 kl. 14.00. Det oplyser de i en pressemeddelelse.

Temaet til årets forårskoncert er DM for bygarder

Slagelse Garden slår søndag den 24. april Musikhusets døre op til en gratis koncert i forårets tegn. De velspillende gardere vil indtage scenen og levere et vidtfavnende program, som med sikkerhed vil skabe dejlig forårsstemning – og forhåbentlig få solen til at skinne og fuglene til at synge.

Temaet til årets forårskoncert er “DM for bygarder” som netop afholdes i Slagelse den 7.-10. juli 2022. Det er Slagelse Garden meget stolte af, og deres orkester, tambourkorps og drumcorps vil blandt andet optræde med de numre, som de skal spille til koncertkonkurrencerne til sommer.

Tema og titel på årets tattoo til DM vil også blive afsløret denne dag, og garden vil ligeledes fremføre musik herfra.

Forårskoncerten er et af årets musikalske højdepunkter

Gardens orkester vil ved koncerten være under ledelse af den daglige dirigent Rasmus Kærsgaard, tambourkorps og SG drumcorps vil være under ledelse af Niels Emil Naumann og Morten Hass Augustsen vil som konferencier lede publikum gennem eftermiddagens spændende program.

Forårskoncerten i Musikhuset er et af årets musikalske højdepunkter for Slagelse Garden. Garderne har med de mange timer i øvelokalet gennem den lange og mørke vinter forberedt sig på at give publikum et brag af en koncert, og de håber at kunne bringe alle i et fantastisk forårshumør med deres musik.

Koncerten starter kl. 14.00. Der er gratis adgang, og alle opfordres til at møde op og få en hyggelig eftermiddag med god underholdning i samvær med de unge musikere.

Øverst: Pressefoto. (Foto: Slagelse Garden). PM/roke

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.