Slåskamp om en pige, aggressiv gæst og gadetisseri

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Slagelse.News – Mænd fra Haslev besøgte Slagelse, hvor de kom op at slås om en kvinde. Mand fra Brønshøj optrådte aggressivt på Gamle Torv. Herefter pissede Svebøllemanden på det hele.

To 24-årige mænd kom op at slås om en kvinde

Fredag eftermiddag startede med at to 24-årige mænd fra Haslev-området kom op at toppes i Slagelse om deres bekendtskab med en kvinde.

Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi blev tilkaldt for at skille parterne ad, og de blev begge sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Voldsom og aggressiv gæst på en beværtning

Lørdag kl. 02.10 blev politiet kaldt til Gamle Torv i Slagelse Midtby, hvor medarbejderne fra en beværtning havde tilbageholdt en mand, der havde optrådt både voldsomt og aggressivt.

Det var en 18-årig mand fra Brønshøj, og han ville ikke rette sig efter politiets anvisning om at forlade stedet. For at få ro på stedet blev den 18-årige anholdt, og han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Han blev endvidere taget med til afsvaling på politistationen i Slagelse By, hvor han blev løsladt igen kl. 03.40. Der venter nu en bøde på 1.500 kroner for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen.

Mand fra Svebølle sigtet for gadetisseri i Slagelse

Samme lørdag morgen kl. 04.20 fik politiet øje på en mand, der stod og tissede på Gamle Torv i Slagelse Midtby.

Der var tale om en 18-årig mand fra Svebølle, og han blev sigtet for overtrædelse af ordensbekendtgørelsen. Derfor kan han se frem til en bøde på 1.000 kroner for overtrædelsen.

(Arkivfoto: Rigspolitiet).

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.