Narkohandler i retten for at hjælpe familiemedlem

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Slagelse.News – 32-årig tyrkisk statsborger skal i retten for blandt andet at smugle hash ind til varetægtsfængslet familiemedlem, som havde truet en vicevært.

En tyrkisk statsborger på 32 år, som er kendt i Ringparken, skal i retten senere i dag. Han er tiltalt for at have sendt en mobiltelefon og euforiserende stoffer til en varetægtsfængslet, for at have forsøgt at overdrage euforiserende stoffer til en varetægtsfængslet og for vold i april 2018.

Anklagemyndigheden bekræfter, at den varetægtsfængslede person har samme efternavn, som den tiltalte 32-årig mand. Personen, som var varetægtsfængslet, blev senere dømt for trusler og afpresning af en vicevært i Ringparken i Slagelse Nordby. Det skriver Sjællandske/SN.dk.

Læs også: Trusler mod vicevært i Ringparken giver 7 måneder.

Det tiltalte 32-årig mand opfattes som vanekriminel, idet han har adskillige forhold bag sig. Ifølge Sjællandske/SN.dk er han tidligere blevet advaret om risikoen for at blive udvist, men det har tilsyneladende ikke haft nogen effekt.

Nogle af disse kriminelle forhold drejer sig om handel med hash og amfetamin samt brandstiftelse, grov vold og trusler mod tjenestemand i funktion. Han er blandt andet dømt for handel med 10 kilo hash. Det skrev Sjællandske i 2011.


Genrefoto: stevanovicigor / iStock.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.