Ilva i Slagelse udvider med gratis trailere

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – Ilva i Slagelse og Freetrailer har indgået et samarbejde om gratis udlån af trailere.

Bolighuset Ilva i Slagelse og den deleøkonomiske virksomhed Freetrailer har indgået et nyt samarbejde om gratis trailere til glæde for borgerne i Slagelse.

Nu kan borgerne frit – og kontaktfrit – afhente trailere ved at bruge en app og mobiltelefonens bluetooth-forbindelse til at låne og aflevere trailere.

»Muligheden for at låne en trailer med hjem er rigtig god, når man besøger et møbelhus. Derfor synes vi også, at det er helt oplagt at kunne tilbyde vores kunder den hjælp,« siger Nikolaj Gregersen, der er varehuschef i Ilva Slagelse i en pressemeddelelse (der også er en reklame) fra Freetrailer.

Oplever en massiv interesse for gratis lån af trailere

Antallet af trailere blandt borgerne i Slagelse Kommune er steget med 35 procent til 13.123 vogne over de sidste ti år. Det viser nye tal fra Danmarks Statistik. (Kilde: Freetrailer).

Men selvom borgerne ejer flere og flere trailere, så oplever Freetrailer, der stiller gratistrailere til rådighed for forbrugerne, alligevel en massiv interesse for gratis lån af trailere.

I løbet af de seneste 12 måneder havde Freetrailer over 550.000 trailerudlån i Danmark fordelt på blot 1.900 trailere. Det er denne tendens, som giver den danske trailervirksomhed blod på tanden til flere samarbejder.

»Det er vores bedste periode til dato. Corona og de mange hjemsendelser til hus- og havearbejde har selvfølgelig betydet, at endnu flere mennesker har fået øjnene op for vores koncept, men den generelle trend, hvor både salg og udlån af trailere over de seneste ti år, er vækstet, er imponerende,« siger Philip Filipsen, der er administrerende direktør hos Freetrailer, og fortsætter:

»Det understreger, at danskerne er et gør-det-selv-folk, og der er vi glade for at stå til rådighed med vores trailere over hele landet gennem vores samarbejdspartnere som eksempelvis Ilva.«

Trailerne fra Freetrailer kan afhentes på over 250 forskellige lokationer i landet og med denne aftale også hos Ilva.

Freetrailer er en dansk deleøkonomivirksomhed, som har specialiseret sig i appbaseret udlån af trailere til forbrugere. Freetrailer råder over knap 1.900 trailere, som er fordelt på 350 afhentningssteder i hele Norden. Book en trailer på www.freetrailer.dk.

Øverst: Selvom danskerne ejer flere trailere, så oplever danske Freetrailer en massiv tilvækst af lånere. (Foto: Pressefoto). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.