Ild.pizza starter restaurant og søger medarbejdere

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – Jyske Ild.pizza ekspanderer kraftigt og åbner restaurant på Ndr. Ringgade 59 i Slagelse. Det betyder 20 nye arbejdspladser i kommunen. Aktuelt søger de en restaurantmanager og assistant manager.

I løbet af denne sommer får nu også sjællænderne mulighed for at nyde pizzaer bagt i stenovn over ild, når den jyske kæde Ild.pizza åbner i først Ringsted og kort efter i Slagelse.

Ild.pizza ekspanderer kraftigt og forventer at øge antallet af restauranter fra 15 til 31 alene i år. Lokalt i Slagelse betyder det cirka 20 nye arbejdspladser til kommunen. Det skriver Slagelse Erhvervscenter i en nyhedsmeddelelse.

Renoveringen af Ndr. Ringgade 59 går snart i gang

I løbet af kort tid går en renovering i gang på Ndr. Ringgade 59 i Slagelse. Her åbner Ild.pizza en ny restaurant til september.

»Vi er interesseret i at udbrede vores koncept til de lidt større provinsbyer på landsplan og har haft kig på Slagelse igennem et halvt års tid. Nu er placeringen faldet på plads og vi går så småt i gang med renovering af lokalerne i næste uge,« siger direktør Elias Grøftholdt Tychsen fra Ild.pizza.

Ild.pizza har sit udspring i Aarhus, hvor konceptet hurtigt har slået rødder. I samarbejde med verdensmesteren i pizzabagning, Marco Fuso, har Ild.pizza udviklet en unik dej. Dertil kan man skræddersy sin favoritpizza ved tilvalg af fyld. Endelig bages pizzaen i stenovn over levende ild.

»Vi har hentet inspiration i de originale napolitanske traditioner for pizzabagning,« fortæller Elias Grøftholdt Tychsen til Slagelse Erhvervscenter.

Nu ønsker kæden så at udbrede konceptet på Sjælland, hvor man starter i Ringsted i juli måned, mens man gør klar til åbning i Slagelse. Åbningen i Slagelse er blot et skridt på vejen i en større ekspedering. Alene i år forventer Ild.pizza at udvide kæden fra 15 til 31 restauranter.

Gode tilkørselsforhold og parkeringsmuligheder er vigtigt

Ild.pizza arbejder primært med takeaway. Derfor har det været vigtigt for restauranten at finde en egnet placering med gode tilkørselsforhold og parkeringsmuligheder ved døren. Det får de på Ndr. Ringgade 59, hvor bygningens ejer og kommunen har været venligt stillet overfor etableringen.

»Vi har mødt meget velvilje i opstartsprocessen, både fra Slagelse Erhvervscenter og fra kommunens side,« siger Elias Grøftholdt Tychsen.

»Vi er meget glade for at kunne byde Ild.pizza velkommen i byen. Vi har bistået dem med hjælp og sparring i processen omkring valg af placering, som netop er en af vore kerneopgaver her i erhvervscentret. Nu glæder vi os til åbningen, så vi kan smage på resultatet af vores arbejde,« siger erhvervschef Per B. Madsen fra Slagelse Erhvervscenter.

Ild.pizza søger to managers og skal have 20 medarbejdere

Ild.pizza søger allerede nu en restaurantmanager og en assistant manager til Slagelserestauranten. Derudover forventes det, at Ild.pizza lokalt kan give arbejde til omkring 20 ansatte.

Læs mere på: ild.pizza

Øverst: Pressefoto. (Foto: Slagelse Erhvervscenter). NM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.