Festmænd blev ved med at springe ud ad vinduet

(Artiklen er udgivet for omkring 2 år siden). 

Artiklen er opdateret for 2 år siden.

Slagelse.News – En række unge var til fest i Klokkestøbergade, og da politiet kom, sprang to mænd ud ad vinduet. Senere bankede det på døren, og så kom der en mand ind, som også sprang ud ad vinduet.

Søndag aften rykkede politiet ud til Klokkestøbergade efter en anmeldelse om husspektakler. Her var seks unge til stede til en fest, som var løbet lidt af sporet. Det oplyser Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Den sidste udspringer var efterlyst i en fogedsag

Da patruljen blev lukket ind af fordøren til lejligheden i stueplan, hoppede to unge mænd ud ad et vindue og stak af. Den ene – en 22-årig mand fra Slagelse – blev løbet ind og fulgt tilbage til lejligheden. Her bankede det pludseligt på døren, og ind kom en ung mand, der ikke ønskede at fortælle sit navn.

Det skal man ellers, når politiet spørger. Faktisk var den unge mands lyst til at snakke med politiet så lav, at han sprang ud ad det samme vindue, som den anden unge mand kort forinden. Også han blev løbet ind. Det viste sig, at der var tale om en 26-årig mand fra Slagelse, der var efterlyst i en fogedsag.

Lejlighedens indehaver, en 22-årig mand havde 0,5 gram hash i lommen, som blev konfiskeret, og manden blev sigtet for overtrædelse af lov om euforiserende stoffer.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Rigspolitiet). DR/lale.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.