Falck åbner lyntestcenter i Slagelse

(Artiklen er udgivet for omkring 3 år siden). 

Artiklen er opdateret for 3 år siden.

Slagelse.News – Falcks åbner sit corona-testcenter i Slagelse den 16. december. Det er gratis, der er ikke tidsbestilling, og resultatet foreligger efter 15 minutter, men der er ventetid.

Der skal være maksimalt 1 times kørsel fra ethvert givet sted i landet til et corona-lyntestcenter. Det er Falcks ambition, og det første nye center åbner i Holbæk i dag.

Allerede i morgen åbner Falck centre i Køge og Nykøbing Falster, og i de kommende dage åbner yderligere 23 centre over hele landet. Falcks testcenter i Slagelse åbner den 16. december. Det oplyser Falck i en pressemeddelelse.

Kan få endnu flere smittede ud af smittekæderne

»Vi er meget glade for at kunne bidrage til den væsentlige samfundsopgave med at få testet så mange danskere som muligt,« siger Jakob Riis, der er CEO i Falck, og fortsætter:

»Åbningen af centeret i Stadionhallen i Holbæk i dag viser, hvordan et meget effektivt samarbejde mellem myndigheder, borgmestre og Falck betyder, at vi på en uge kan ti-doble vores testkapacitet. Dermed får vi taget endnu flere smittede ud af smittekæderne på et meget tidligt tidspunkt, og på den måde er vi med til at få knækket kurven.«

Falck og de danske regioner giver dig nu mulighed for gratis at blive testet for COVID-19 uden tidsbestilling eller henvisning fra læge. Mød blot op ved et af testcentrene, men du kan forvente ventetid. Resultatet foreligger efter 15 minutter, og dokumentation kan udleveres skriftligt i testcenteret

Allerede den første weekend med gratis test fik Falck testet over 11.000 over hele landet.

Med den stærkt øgede kapacitet skal der ansættes omkring ansættes omkring 800 nye medarbejdere, hvoraf de første 670 allerede er ansat.

Falcks testcenter i Slagelse åbner den 16. december, og når det åbner, kan du finde adressen på: falck.dk.

Øverst: Pressefoto. (Foto: Falck). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.