En eller flere brandstiftelser i Ringparken

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Artiklen er opdateret for 5 år siden.

Slagelse.News – Torsdag eftermiddag modtog Slagelse Brand og Redning en brandalarm fra Ringparken i Nordbyen. Der var blandt andet sat ild til en cykel i en kælder.

Torsdag eftermiddag kl. 16.16 modtog Slagelse Brand og Redning en brandalarm fra Albert Ibsensvej 54 i Ringparken i Slagelse Nordby. Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi rykkede også ud.

Brand i kælderen spredte sig som røg i opgangen

Der var melding om brand i ejendommen, og der var samtidig tale om røgdannelse.

Beredskabet kunne ifølge Sjællandske konstatere, at en cykel i kælderen var sat i brand. Det skabte røgdannelse, men der var ingen risiko for spredning.

Beboer: »Her lugter forfærdelig af røg«

Debatten udviklede sig også på Facebook, hvor det blandt andet blev nævnt, at der var tale om en klapvogn og noget legetøj samt gammelt skrammel.

»Der var nogle der havde sat ild til en klapvogn, legetøj og gammelt skrammel der lå under trappen i kælderen. Ingen kom til skade men her lugter forfærdelig af røg,« skriver en Facebook-bruger.

En anden Facebook-bruger nævner, at der også blev sat ild i en skraldespand ved gavlen ved Kierulffsvej 62.

»Omkring samme tidspunkt var der antændt et lille bål i skraldespanden ved gavlen ved KV 62. Dén gik heldigvis ud af sig selv. Så om dét var flugtruten, vides ikke,« skriver denne Facebook-bruger.

Øverst: Arkivfoto. (Foto: Slagelse Media). Note/RK.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.