Drømmer du om at rejse langt væk fra Slagelse Kommune?

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Slagelse.News – Cirkus Arena mangler en billettør til sit omrejsende billetkontor. Måske kan du blive cirkusbillettør og rejse med rundt i hele Danmark.

»Cirkusprinsesser og cirkusprinser har vi nok af, men i sæson 2020 fra marts til slut august, søger vi to medarbejdere til billetkontoret og til produktion af indhold til Cirkus Arenas sociale medier,« sådan skriver Cirkus Arena.

Telefonreservation, kundebetjening og indhold til sociale medier

»Jobbet består hovedsageligt i telefonreservation af billetter, kundebetjening og salg af billetter fra computerstyret billetsystem,« skriver Arena og fortsætter:

»Arbejdet er fuldtids, og fordelingen af arbejdstimer om ugen er cirka 31 timer i billetkontoret og 6 timer med produktion af indhold til sociale medier.«

Egen indgang, men skal bo tæt op af andre folk fra hele verden

Man får sin egen indgang, men skal dele køkken, vaskemaskine og toilet med en gruppe af de andre cirkusansatte. Man kommer med andre ord til at bo tæt op af andre, og der vil ofte være socialt liv på cirkuspladsen.

Hverdagen består af et helt minisamfund af mennesker fra hele verden, hvor man næsten vågner op i en ny by hver dag. Derfor skal man naturligvis være interesseret i mennesker, cirkus og cirkuslivet.

Første arbejdsdag er den 16. marts 2020 (med indflytning 15. marts), og sidste arbejdsdag er omkring slutningen af august 2020.

Du kan søge cirkusjobbet på: arena.dk.

Øverst: Pressefoto. (Foto: Cirkus Arena). Note/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.