Årets Gazellepris til nytilflyttet Slagelse-virksomhed

(Artiklen er udgivet for omkring 6 år siden). 

Artiklen er opdateret for 6 år siden.

Slagelse.News – Den nytilflyttede Stigefabrikken.dk ApS, der sælger stiger, stilladser, trapper og arbejdsplatforme, får dagbladet Børsens vækstpris, fordi virksomheden har været i stand til at fordoble bruttoresultatet i de sidste fire år.

Siden 2013 har Stigefabrikken.dk ApS holdt til i Roskilde, men den 1. august i år flyttede de til Slagelse By, hvor virksomheden nu har til huse på første sal i Lemvigh Müllers ejendom på Kongstedvej.

Den 1. oktober 2018 modtog Stigefabrikken.dk ApS årets Gazellepris.

»Det er et kæmpe skulderklap og en indikation på, at vi gør noget rigtigt. Vi har masser af ting, vi vil og kan gøre bedre – og det giver selvfølgelig ekstra meget blod på tanden, når man får den slags beskeder ind ad brevsprækken,« fortæller Peter Christensen, som er den ene halvdel af iværksætterduoen bag Stigefabrikken.dk ApS.

Nu skal væksten skal fortsætte i Slagelse By

Stigefabrikken.dk ApS er så småt ved at være på plads i de nye lokaler på Kongstedvej, og i følge Peter Christensen, skal væksten fortsætte i Slagelse.

»Vores nye lokaler er en smule større end dem, vi havde i Roskilde, hvilket giver os mulighed for at vokse, og beliggenheden på Kongstedvej – lige ud til Korsørvej og mindre end 3 minutter fra motorvejen – er med til at gøre stedet attraktivt for både os og vores kunder,« siger Peter Christensen.

De nye lokaler skal dog ikke blot udfyldes af flere medarbejdere. Virksomheden får også et showroom til udstilling af udvalgte “home produkter”, et foto/videolokale, hvori der kan skydes produktbilleder og -videoer, samt bedre faciliteter til afholdelse af kunde- og leverandørmøder.

Kontorer i Roskilde og Smålandsstenar i Sverige

Foruden det nye kontor i Slagelse er Stigefabrikken.dk ApS stadigvæk til stede i Roskilde. Her lejer virksomheden sig ind i kontor og mødelokaler hos et lokalt kontorfællesskab. Lasse Simoni, som er medejer af Stigefabrikken.dk ApS, bor i Roskilde og vil fremover have sin base på kontorfællesskabet, når han ikke er i Slagelse.

Som et led i strategien om at blive Skandinaviens førende forhandler af “Sikkerhed i højden” har virksomheden endvidere åbnet et salgskontor i Sverige med ønsket om at være tættere på eksisterende og fremtidige kunder i Sverige.

»Det svenske marked har et stort vækstpotentiale, som vores nye afdeling skal være medvirkende til at udforske. Vi har været til stede i Sverige med en svensk version af vores webshop siden 2014 uden rigtigt at rykke derovre. Nu har vi derfor ansat en dygtig medarbejder med mere end tyve års erfaring fra branchen, og vi tror på at hendes erfaring kombineret med den fysiske tilstedeværelse kan hjælp os til en bedre position på markedet,« fortæller Peter Christensen.

Vækst med livrem og seler fremfor lånte penge

Selvom Gazellestatuetten signalerer vækst i hastigt tempo, og vækstlån og funding er meget oppe i tiden, har Peter Christensen og forretningspartneren Lasse Simoni groet virksomheden i en hastighed, som har gjort det muligt at styre udenom sultne banker og investorer.

»Vi er vokset i et passende tempo, som har gjort, at vi hele tiden har haft et overblik over vores forretning og ikke har skullet låne penge eller sælge ud af vores ejerandele. Vi vil ikke afvise, at lån eller investering aldrig kommer på tale – men i de første år har det været vigtigt for os at skabe en sund, selvfinansieret virksomhed,« afslutter Peter Christensen.


Pressefoto: Stigefabrikken.dk ApS.


This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.