Tag på decembertur med Skjelskør V

(Artiklen er udgivet for omkring 5 år siden). 

Skaelskor.News – »Skjelskør V er klar til at stævne ud torsdag den 12. december og igen lørdag den 14. december,« afslører Jens Müller, der er direktør i VisitVestsjælland.

Forleden kom julemanden traditionen tro sejlende til Skælskør med Skjelskør V, der ellers har ligget stille i en del måneder, inden VisitVestsjælland, Skælskør Erhvervsforening og Bernd Griese (fra Harboes Bryggeri) fik turbåden tilbage i drift. Det skriver VisitVestsjælland.

Muligt at nyde en smuk vintertur på Skælskør Fjord

Nu er turbåden også klar til at sejle med gæster, der kunne tænke sig at nyde en smuk vintertur på Skælskør Fjord.

»Skjelskør V er klar til at stævne ud torsdag den 12. december og igen lørdag den 14. december. Begge dage sejles ture kl. 11.00 og kl. 13.00,« afslører Jens Müller, der er direktør i VisitVestsjælland.

Salonen ombord vil naturligvis være opvarmet, så sejlturen kan nydes i en behagelig temperatur trods vinterens komme.

Mandskabet er klar til at fortælle spændende historier

Undervejs på turen står mandskabet på Skjelskør V klar til at fortælle livlige og spændende historier om området, mens den charmerende turbåd glider roligt gennem Skælskør Inderfjord.

Fjordsejladsen varer halvanden time, hvor gæsterne undervejs kan betragte de gamle smukke bindingsværkshuse og resten af den gamle købstad fra søsiden samt nyde den smukke natur langs fjorden.

Læs også: Skjelskør V er tilbage i november.

»Decemberturene er blot de første i en lang række. Der vil løbende blive lagt ture op, som kan bookes online på visitvestsjaelland.dk,« fortæller direktøren og fortsætter:

»Der sælges desuden drikkevarer og lidt snacks ombord, hvor der kan betales med MobilePay og kreditkort.«

Det er muligt at chartre Skjelskør V til større selskaber såsom familiefester, jubilæer, firma- og foreningsudflugter og lignende. Disse arrangementer bookes via bykontoret i Skælskør.

Øverst: Skjelskør V (arkivfoto). (Foto: Hubertus / [CC BY-SA 3.0]). PM/rk.

This article is published by Slagelse.News. Copyright © Slagelse Media, Denmark (EU), tel. +45 7174 1448.